Erityisopettaja

STEP-koulutus hakee Pieksämäen kampukselle määräaikaista erityisopettajaa. Opetusryhmänä on Opistovuosi 21 eli laajennetun oppivelvollisuuden kansanopistokoulutuksen erityisopiskelijat.

Opettaja suunnittelee ryhmän opetuksen, opiskelijoiden lukujärjestykset ja vastaa opetuksen toteutuksesta. Opetus on toiminnallista, opiskelijoiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti toteutettua tiimityötä. Ryhmässä työskentelee opettajan lisäksi ohjaajia opiskelijoiden tukena. 

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalle 20.9.2021 - 31.7.2022. Työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 19.9.2021. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Rauhala, jari.rauhala@step.fi, puh. 0400 195 060

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Tehtävässä tarvittava pätevyys:  

  • erityisopettaja 
  • ammatillinen opettaja 
  • soveltuva työkokemus 

Toivomme kokemusta autismikirjon ja psykososiaalista tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaus- ja opetustyöstä. 

Tehtävä edellyttää kehittävää ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisissa oppimisympäristöissä ja tilanteissa. Yhteistyö opiskelijoiden asumisyksiköiden kanssa on tiivistä ja päivittäistä. Opettaja työskentelee tiiviisti myös Vaalijalan moniammatillisten tiimien kanssa.

 

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Huvilakatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!