Esi- ja jälkikäsittelijä

BARON PRINT

Baron Print Oy on tarrantekijä ja monipuolinen painotalo. Tunnettu yritys toimii Pirkkalassa Tampere-Pirkkala lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Pitkäaikaisen toimintansa johdosta Baron Print Oy on saavuttanut tunnetun brändin Suomessa ja he pyrkivät edelleen rakentamaan toimintaansa pitkäaikaisten ja luottamuksellisten asiakassuhteiden pohjalle. Tärkeässä asemassa ovat myös talon työntekijät, jotka kantavat yhdessä onnistumisen vastuun johdon kanssa.

Etsimme nyt tuotantoon ESI- JA JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen, josta vakinaistutaan.

Esi- ja jälkikäsittelijä työskentelee painotaloissa digitaalisten erilaisten painotuotteiden, lämpömuovaus tuotteiden ja tulosteiden parissa painamisen jälkeisissä työvaiheissa, joissa tuote jalostetaan valmiiksi painotuotteeksi.

Työympäristö on toimiva tuotantolaitos, jossa työt tehdään automatisoiduilla koneilla ja osittain käsin. Painotuotteita voidaan viimeistellä näyttäviksi erilaisilla lakkauksilla, muotoleikkauksilla tai taitteilla. Jälkikäsittelijät tekevät kuvankäsittelyä, tulostamista ja leikkaamista, mutta myös tuotteiden pakkaamista ja postittamista.

Ammatissa on hallittava jälkikäsittelyn työmenetelmät sekä tunnettava painotuotteen valmistusprosessi. Tärkein ominaisuus hakijalle on monipuoliset kädentaidot, koska tehtävä on ensisijaisesti käsityötä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus alan tehtävistä, koneenkäyttötaidot, tietokoneen sujuva käyttötaito ja kuvankäsittelytaidot.

Hakijan on omaksuttava omien annettujen työtehtävien organisointia sekä hallittava paineensietokykyä kiiretilanteissa ja lopulta hallittava kokonaisuutta. Tehtävien hoito edellyttää huolellisuutta, vastuuntuntoa, yhteistyötaitoja ja kädentaitoja.

Työparina työskentelevät talon muuta ammattilaiset. Säännöllinen työaika ja tauot klo 7.30-15.30 välisenä aikana. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta korostamme, että etsimme sitoutuvaa osaajaa, jolla mahdollisuus jäädä taloon ja vakinaistua määräaikaisuuden jälkeen. Noudatamme alan työehtosopimusta ja palkkausjärjestelmää, joka motivoi sinua työskentelemään asiakasyrityksemme palveluksessa. ValtaGroup tukee työntekijöitä vuokratyösuhteen aikana ja meillä on toimiva palveluorganisaatio ja työterveyshuolto.

Ota yhteyttä ValtaGroup – Hannele Könnömäki, p. 044 033 9993 – hannele.konnomaki@valtagroup.fi  tai Jussi Virta p. 0400 800266  - jussi.virta@valtagroup.fi. Toivoisimme sinun täyttävän hakemuksen  www.valtagroup.fi työpaikkaportaalin kautta, jotta pääsemme käsittelemään sitä mahdollisin pian. Kiitos Sinulle!

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0440339993
Logo

Esi- ja jälkikäsittelijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!