Etälääkäri

ETÄLÄÄKÄRI – ALAKKO NÄÄ MUA?

Lääkäri, ota työelämän ohjat omiin käsiisi ja ryhdy etälääkäriksi Coronarialle! Meillä voit työskennellä puhelinvastaanotoilla, chat-lääkärinä sekä monipuolisessa etälääkärin työssä.


Coronarian etälääkärinä voit työskennellä kätevästi kotoa tai halutessasi Helsingin tai Oulun toimipisteissämme. Saat työpisteestäsi riippumatta käyttöösi hyvät laitteet ja muut työvälineet sekä verkkoyhteydet mutkattomaan työskentelyyn. Työnkuvana voit tehdä oman mielenkiintosi mukaan terveyskeskuksen ja/tai työterveyshuollon etävastaanottoa.

Työviikko voi vaihdella ja töitä voi olla oman elämän tilanteen mukaan välillä enemmän ja välillä vähemmän. Työmäärän toivomme olevan noin 2 – 5 päivää/viikossa. Vastaanottotyötä tehdään arkisin kello 8 – 18 välillä.

Etävastaanoton työ sisältää videovastaanottoja tai puhelinvastaanottoja. Työpäivään on myös varattu aikaa paperitöille. Osa työpäivistä voi koostua myös reseptien uusinnoista tai chat-vastaanotoista/hoitajan konsultaatioista.

Olemme inhimillinen toimija ja meillä on matala organisaatio. Oma yhteyshenkilösi huolehtii käytännön asioista puolestasi - sinä saat keskittyä lääkärin työhön. Työhön saat hyvän perehdytyksen ja konsultaatiotuen.

Miksi kannattaa tulla töihin Coronarialle?

- Voit tehdä töitä joustavasti - välillä enemmän ja välillä vähemmän.
- Voit vaikuttaa työaikaan ja kertoa työpäivät, jolloin haluat työskennellä - työaika joustaa muun elämän ehdoilla.
- Tukenasi on kokeneiden lääkäreiden rinki, jossa tietoa ja osaamista jaetaan säännöllisesti.
- Pääset mukaan työtäsi tukeviin täydennyskoulutuksiin.
- Työsuhde-etuina meillä on mm. lounasetu, liikuntasetelit sekä työsuhdepolkupyörä
- Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä kehittää Suomen terveydenhuollon kenttää.

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

Anna-Liisa Hurskainen

puh. 040-1394200

annaliisa.hurskainen@coronaria.fi

 

Hakuaika alkaa:

Coronaria

 

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Etälääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!