Etelä- ja Itä-Suomen Aluemyyntipäällikkö

Einhell Finland
Vakituinen työsuhde
Haku alkaa ja päättyy

Einhell Group perustaa Suomeen uuden tytäryhtiön Einhell Finland Oy:n. Einhell -tuotteita on myyty jo pitkään Suomessa ja brändillä on vahva markkinaosuus. Asiakaskunta ja jakelumme Suomalaisissa kaupan kanavissa on hyvä (esim. Bauhaus ja Puuilo). Myyntimme on kehittynyt erinomaisesti; jatkamme brändin tunnettuuden sekä näkyvyyden kasvua. Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus tulee sijoittumaan Tampereelle. Katso lisätietoja: www.einhell.fi

 

Haemme nyt uuteen myyntiorganisaatioomme kolmea aluemyyntipäällikköä

Etelä- ja Itä-Suomen aluemyyntipäällikkö

Länsi-Suomen aluemyyntipäällikkö

Keski- ja Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkö

 

Aluemyyntipäällikkö vastaa omalla maantieteellisellä alueellaan kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme. Perustehtäviisi kuuluu omien asiakkaiden myynnistä ja budjetoinnista huolehtiminen, valikoiman hallinta sekä tuotteiden myymälänäkyvyyden varmistaminen. Lisäksi huolehdit kampanjoiden ja muiden menekinedistämistoimenpiteiden suunnittelusta sekä toteutuksesta yhdessä asiakkuuksiesi kanssa.  Seuraat tuloksia ja kehität asiakkuuksia vastaamaan kuluttajakysyntään parhaalla mahdollisella tavalla yksilöllisesti asiakkaittain.

Työskentelet kotitoimistosta käsin ja sinulla on matkustusvalmiutta kotimaassa sekä joskus ulkomailla.   Esimiehenäsi toimii Einhell Finlandin myyntijohtaja, jonka kanssa asiakkuudenhoito suunnitellaan joustavaksi ja järkeväksi. Aluemyyntipäälliköiden sijoittuminen omalle alueelleen on neuvoteltavissa, mutta Länsi-Suomen aluemyyntipäällikön optimaalisin asuinpaikkakunta olisi Tampere, Etelä- ja Itä-Suomen pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo ja kehyskunnat) sekä Keski- ja Pohjois-Suomen Kuopio.


Odotukset

Etsimme aluemyyntipäällikköä, joka olisi jo hankkinut kannuksia itsenäisessä myyntityössä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Kokemus yhteistyöstä retail- ja tukkukaupan kanssa sekä brändi-tuotteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi.  

Uskallat tarttua haasteisiin sekä olet työskentelytyyliltäsi tavoitteellinen ja myyntiorientoitunut. Persoonasi sekä tapasi kommunikoida  on vakuuttava.  Sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja olet ratkaisukeskeinen.

 

Mahdollisuudet

Einhell Finland tarjoaa vakituisen, haastavan ja palkitsevan työn vakavaraisessa yrityksessä. Ammattitaitoinen ja innostunut henkilökuntamme tukee työskentelyäsi. Pääset meillä kehittymään ammattilaiseksi ja arvostetuksi myynnin osaajaksi. Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön, jossa oman tekemisen ja ajankäytön ohjaamisella on merkittävä rooli. Tarjoamme kaikki perusedellytykset sekä tuen menestyä oman alueesi kokonaisvaltaisessa johtamisessa. Varaamme reilusti aikaa perehdyttämiseen ja harjoitteluun, jotta sisäistät tuotteemme sekä myyntiprosessimme päivittäiseen työskentelyysi.

Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen palkkauksen ja lähtökohtaisesti saat autoedun käyttöösi. Aluemyyntipäällikkönä edustat maailmanlaajuisesti tunnettua Einhell brändiä. Tavoitteemme on nousta alan merkittävimmäksi toimijaksi DIY sektorilla.


Tule mukaan tiimiimme! Pääset hoitamaan valmista asiakaskuntaa ja kasvamaan tässä roolissa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Einhell Finlandin myyntijohtaja Juha Pitkänen, puh 040 526 4018 seuraavina ajankohtina 26.11.2021 klo 10:00-13:00. Lisäksi Eezy Personnelin seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212 vastaa mielellään kysymyksiisi. Lähetä hakemuksesi ja kokonaispalkkatoiveesi meille 7.12.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta. Toimi heti, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Einhell Finland

Einhell Group, jonka pääkonttori on Landau an der Isarissa, Saksassa, työllistää noin 1 800 henkilöä yli 41 maassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1964 ja sen tuotteita myydään yli 90 maassa. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli n. 725 miljoonaa euroa. Einhell tarjoaa ratkaisuja niin harrastajille kuin käsityöläisille, kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Erinomaisten palveluiden ja innovatiivisten tuotteiden, kuten Power X-Change -akkujärjestelmän avulla, yhtiö hakee asiakkaita ja kestävää, kansainvälistä kasvua. Katso lisätietoja: www.einhell.com  

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!