Etsimme Financial controlleria

Konsernilaskennan ammattilainen, haluatko työskennellä infra-alalla vakaassa ja vastuullisessa pörssiyhtiössä. Etsimme kokenutta Financial Controlleria kolme vuotta sitten listautuneen kansainvälisen yhtiön konsernilaskentaan. Jos sisältäsi löytyy polte tehdä aina paremmin, saatat olla sisimmältäsi kreatelainen.

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Financial Controllerina vastaat Kreate-konsernin kuukausittaisesta konsolidoinnista ja olet avaintekijänä konsernin osavuosikatsauksissa ja tilinpäätöksessä. Osallistut tilinpäätös-, osavuosikatsaus- ja yhtiökokousmateriaalien tuottamiseen vastaten niiden talousosioista. Ohjeistat ja tuet erillisyhtiöidemme kirjanpitoa Suomessa ja Ruotsissa konsernilaskennan näkökulmasta ja tarpeista. Toteutat rahoitus- ja mahdollisten yritysjärjestelyjen vaatimat muutokset konserniraportointiin. Huolehdit konsernin IFRS-kirjauksista sekä vaadittavista liitetiedoista ja laadintaperiaatteista. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan myös sisäiseen raportointiin tai rahoitus-/yritysjärjestelyihin.

Työskentelet osana tehokasta taloushallinnon tiimiä tehden lisäksi tiivistä yhteistyötä talousjohtajan ja toimitusjohtajan kanssa. Financial Controllerina toimit myös keskeisenä yhteyshenkilönä tilintarkastajatiimimme suuntaan ja osallistut heidän kanssaan käytyihin keskusteluihin. Lisäksi ylläpidät laskentamanuaalia ja kehität konsernilaskennan prosesseja yhdessä muun taloustiimin kanssa. Olet myös konsernilaskennan (Cognos controller) ja talousraportoinnin (Workiva) järjestelmien pääkäyttäjä. 

Mikä takaa onnistumisesi tässä tehtävässä?

 • Sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemus konsernilaskennasta (IFRS) tai vastaavaa osaamista vaativista tilintarkastus- tai neuvonantotehtävistä.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. KTM tai vastaava ylempi AMK-tutkinto).
 • Kykenet tuottamaan ja analysoimaan itsenäisesti tilinpäätös- ja muuta talousinformaatiota.
 • Tunnet pörssiyhtiön sääntely-ympäristön.
 • Tunnet IFRS-standardit ja kirjanpitolain, ja sinulla on halua seurata näihin liittyviä standardi- ja lakimuutoksia sekä ohjeistuksia.
 • Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot, vähintään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi kommunikoitaessa ruotsalaisen tytäryhtiömme suuntaan.
 • Eduksesi luetaan aiempi kokemus projektiliiketoiminnasta ja monivaluuttakonsernista.
Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Kilpailukykyisen kompensaation ja modernit työvälineet
 • Mielenkiintoiset tehtävät ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • Yrittäjähenkisen ja matalahierarkkisen organisaation
 • Hyvät henkilöstöedut kuten hyvinvointiohjelman, virike- ja polkupyöräedun
 • Mukavat ja avuliaat työkaverit
 • Kattavat työterveyspalvelut
 • Työ- ja vapaa-ajan kattavan tapaturmavakuutuksen 

Kreate

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Keskitymme erityisesti teknisesti haastavien tai erikoisosaamista vaativien infrahankkeiden toteuttamiseen. Tarjoamme ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun ja meille on tärkeää innovoida ja kehittää toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaille laadullisesti ja kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Kreate Oy toimii Suomessa valtakunnallisesti ja konsernin emoyhtiö Kreate Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingin päälistalle. Toimimme myös Ruotsissa, missä Kreate Sverige AB keskittyy vaativaan kallio- ja tunnelirakentamiseen. Lisäksi konsernilla on erikoispohjarakentamiseen keskittynyt yhteisyritys KFS Finland Oy, jossa konsernin omistus on 50 prosenttia. Yhtiömme taloustoiminnot ovat Tuusulassa ja Tampereella. 

 

Puhelin: +358505999201
Sähköposti: mikko.laine@kreate.fi
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Mikko Laineelta: 10.7.2024 klo 12.00-14.00, 12.7.2024 klo 12.00-14.00, 16.7.2024 klo 9.00-11.00 tai 30.7.2024 klo 9.00-11.00

Logo

Etsimme Financial controlleria

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!