Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa

Olisitko sinä uusi taloushallinnon asiantuntijamme? 

Haemme oma-aloitteista ja tarkkaa taloushallinnon asiantuntijaa vahvistamaan taloushallinnon tiimiämme Tuusulan ja Vantaan rajalla sijaitsevaan toimipisteeseemme. Pääset osaksi iloista ja mutkatonta taloushallinnon tiimiämme, ja samalla tutuksi tulee vaativan infran tekijäporukkamme ympäri Suomea.

Työtehtäväsi painottuvat myynti- ja ostoreskontran hoitamiseen, mutta pääset tekemään monipuolisesti myös muita kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviä. Sinulla on positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan ja suhtaudut asiakastilanteisiin rempseän mutkattomasti. Olet oma-aloitteinen omassa työssäsi ja autat tarvittaessa myös tiimikavereitasi. Et kaihda rutiineja, mutta olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Päivämme eivät ole toistensa kaltaisia, joten toivomme, että kestät myös epävarmuutta ja sinulta löytyy paineensietokykyä tiukkoihinkin tilanteisiin. Lisäksi arvostamme kehittämishalua ja kykyä edistää asioita sekä taitoa pysyä ajan hermolla lakimuutoksista, viranomaisten ohjeista ja säädöksistä. Jaat arvomme suoraselkäisyydestä, kunnianhimoisuudesta, inhimillisyydestä ja mutkattomuudesta, jotka takaavat laajalle asiakaskunnallemme ratkaisukeskeisyyttä ja luotettavuutta. 

Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta (merkonomi/tradenomi), ja sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua pärjäämään tehtävässä, erityisesti excelin kanssa työskentely on sinulle tuttua. Päivittäisessä työssä pärjäät sujuvalla suomella, mutta englannin ja ruotsin kielen taidot luetaan eduksesi. Saat aloittaessasi hyvän perehdytyksen ja työt sujuvat kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. 

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Mikä takaa onnistumisesi tässä tehtävässä?   

 • Sinulta löytyy vähintään kolmen vuoden kokemus reskontratyöskentelystä. Rakennusalan käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä.
 • Sinulta löytyy kokemusta vähintään avustavista kirjanpidon tehtävistä ja ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden.
 • Sinulta löytyy kokemusta konserniympäristössä toimimisesta omalla vastuualueellasi.
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä tarkkuutta ja kykyä noudattaa aikatauluja.
 • Sinulla on tarkka, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työskentelyote.
 • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva merkonomin / tradenomin tutkinto.
 • Sinulla on soveltuvaa talousosaamista sekä ymmärrystä alv-asioiden ja reskontran päivittäisestä hoitamisesta.
 • Sinulla on kertynyt hyvää kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä.Lisäksi olet innokas oppimaan ja kehittämään käytössämme olevia järjestelmiä.
Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Hyvän perehdytyksen
 • Mukavat työkaverit
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Mielenkiintoiset tehtävät
 • Työvälineet, jotka lisäävät työn sujuvuutta ja viihtyvyyttä
 • Työssä ja uralla eteenpäin vievät koulutukset 
 • Kattavat työterveyspalvelut
 • Liikunta- ja kulttuurietuudet, hyvinvointivalmennuksia sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään
 • Työn ja vapaa-ajan kattavan tapaturmavakuutuksen 

Kreate Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358503630868
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Lisätietoja tehtävästä saat kirjanpitopäällikkö Sanna Rajalaksolta puh. 050 363 0868: 12.7.2024 klo 12–13, 6.8.2024 klo 13–14 ja 8.8.2024 klo 9–10.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia vasta hakuajan päätyttyä.

Logo

Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!