Etsimme työmaapäälliköitä Kreate-konserniin

 

Onko sinulla paloa johtaa ja valvoa tämän maan haastavimpia infrahankkeita? Meillä saat arvostusta ammattitaidollesi, pääset kerryttämään osaamistasi sekä rakentamaan keltamustan joukkueemme kanssa tästä maasta parempaa – joka päivä.

 

Etsimme työmaapäälliköitä mielenkiintoisimmille silta-, väylä- ja pohjarakentamisen hankkeillemme ympäri Suomen.

 

Sillanrakentaminen ja -korjaus vastaa uusien siltojen rakentamisesta ja olemassa olevien kohteiden korjauksista. Rakennamme ja korjaamme vesistö-, rata-, tie- ja katusiltoja niin betoni-, teräs- kuin puurakenteisina. Vahva kokemuksemme sillanrakentamisessa näkyy toteuttamiemme kohteiden monipuolisuudessa ja vaativuudessa. 

Väylärakentamisen ammattilaiset rakentavat teitä, katuja, verkostoja ja teollisuusinfraa. Myös aluerakentaminen, radan alusrakenteet ja liikenneinfran järjestelytyöt ovat vankkaa osaamistamme. Projektien toteuttaminen aikataulussa ja resurssitehokkaasti on meille kunnia-asia.

Pohja- ja insinöörirakentaminen toteuttaa kokonaisvaltaisesti pohja- ja betonirakentamisen ratkaisut suunnittelusta toteutukseen. ​Vahvaa osaamisaluettamme ovat erilaiset teollisuus-, liiketila-, asunto- ja kaatopaikkakohteiden vaativat pohja- ja betonityöt.​

 

Mihin osaamistasi tarvitaan?

 

Työmaapäällikkönä tehtävänäsi on vaativien rakennustöiden johtaminen ja valvominen. Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen työnjohdosta ja työmaantoiminnasta sekä siihen liittyvästä laadusta, aikatauluttamisesta, työturvallisuudesta sekä kustannustenhallinnasta. Odotamme, että olet kerryttänyt jo aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä sekä olet innolla mukana toteuttamassa laadukkaita projektejamme. 

 

Kreaten työmailla pääset tekemään työtä infra-alalla vahvojen ammattilaisten seurassa ja sinua odottavat innostavat kollegat. Rakennamme ympäri Suomen, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta. 

 

Mikä takaa onnistumisesi tässä tehtävässä?   

 

Sinulle on kertynyt työkokemusta työmaapäällikön tehtävistä ja vaativista hankkeista vähintään viiden vuoden ajalta.

Sinulta on tehtävään soveltuva rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. 

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot, vähintään suomeksi.

Sinulla on kokemusta kustannusten hallinnasta.

Sinulle on tärkeätä työn tekeminen turvallisesti ja laadukkaasti.

Sinulla on halua kehittyä ja oppia lisää haastavista ja monimuoitoisista hankkeista.

 

Lisäksi arvostamme voimassa olevia hakemaasi tehtävään vaadittuja sekä siihen soveltuvia FISE-pätevyyksiä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hyvän perehdytyksen
  • Mukavat työkaverit
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Monipuolisen työympäristön
  • Työvälineet, jotka lisäävät työn sujuvuutta ja viihtyvyyttä
  • Koulutukset
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Liikunta- ja kulttuurietuudet, hyvinvointivalmennuksia sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Kreate Oy

 

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 44 3553924
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

 

Lisätietoja tehtävästä saat:

Pohja- ja insinöörirakentaminen Mika Seppälä, mika.seppala@kreate.fi tai 050 316 0707.

Sillanrakentaminen ja -korjaus Antti Kakko, antti.kakko@kreate.fi tai 0400 579 820.

Väylärakentaminen Sami Laakso, sami.laakso@kreate.fi tai 050 380 3105.

Jos olen varattuna soittaessasi enkä pääse vastaamaan, laitathan tekstiviestin niin voimme sopia sopivan ajankohdan puhelulle.

Logo

Etsimme työmaapäälliköitä Kreate-konserniin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!