Etsimme verkostoomme S2-tuntikouluttajia

Oletko kiinnostunut toimimaan kouluttajana Taitotalon yhteistyöverkostossa?

Taitotalon S2, Kotoutuminen ja TUVA -ryhmä etsii verkostoonsa S2-tuntiopettajia Helsingin Pitäjänmäkeen.

Tuntikouluttajana koulutat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen ja TUVAn ryhmissä. Suunnittelet ja toteutat sovitut koulutustilaisuudet sekä valmistelet niihin myös tarvittavan materiaalin. Teet yhteistyötä koulutussuunnittelijan ja muiden kouluttajien kanssa sekä Taitotalon opiskelija-asiakkaiden kanssa. 

Edellytämme sinulta

  • ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa 
  • suoritettuja perus- ja aineopintoja suomen kielessä

Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia tarpeen mukaan

Ilmaise kiinnostuksesi yhteistyöhön kanssamme viimeistään 31.5.2024. Toimi nopeasti, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja
antaa koulutuspäällikkö Elena Wernick, elena.wernick@taitotalo.fi 
 

Haku alkaa ja päättyy

Taitotalo

Taitotalo - innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen lyhytkoulutusta. Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.

Taitotalon koulutukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseen elämänrytmiin. Järjestämme koulutusta ja valmennusta päivisin, iltaisin sekä verkossa.

Asiakkuudenhoitomallissamme on panostettu siihen, että yrityksillä ja opiskelijoilla on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön osaamistaan. Autamme määrittelemään liiketoimintastrategiasta johdetut osaamistarpeet. Me voimme myös toteuttaa ne!

Tutustu Taitotaloon työnantajana täältä.

Sähköposti: rekrytointi@taitotalo.fi
Sijainti: Valimotie 8

 

Logo

Etsimme verkostoomme S2-tuntikouluttajia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!