Etsivän vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Etsivän vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin tehtävä - työtä ikääntyneiden parissa

HelsinkiMissio on sote-alan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyden vähentämiseksi. Lisäämme eri ikäisten hyvinvointia ja terveyttä sote-alan ammattilaisten sekä koulutettujen vapaaehtoisten avulla.

Tietoa työpaikasta

Helsingin Diakonissalaitos ja HelsinkiMissio käynnistävät yhteistyössä matalan kynnyksen palvelumallin yksinäisten ikääntyneiden tavoittamiseksi, ohjaamiseksi sekä auttamiseksi Vantaalla.

HelsinkiMission senioripalveluiden yksikköön haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen etsivän vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinoinnin tehtäviin työntekijää ajalle 1.3.2023-31.12.2025.

Tietoa työtehtävistä

Etsivän vanhustyön toimintamallin avulla tunnistetaan haavoittuvassa asemassa tai vaikeassa tilanteessa olevia ikääntyneitä.

Vapaaehtoisia tukihenkilöitä koulutetaan ja koordinoidaan tukea tarvitseville senioreille vähintään vuoden mittaisiin tukisuhteisiin.

Toimintamalliin koulutetaan, työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti päiväsaikaan arkena ja työaikoihin voi itse vaikuttaa (joustotyö). Työtehtäviä on mahdollista toteuttaa osittain etätyönä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Kokoaikaiset tehtävät (37,5h/vko) kohdentuvat Vantaan alueelle.

Lue lisää senioripalveluista Apua senioreille - HelsinkiMissio

Odotamme sinulta

Arvostamme sosiaalisia taitoja, kykyä kohdata ikääntyneitä kasvokkain ja puhelimessa sekä ymmärrystä sote-alan palveluista. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja organisoit joustavasti työtäsi. Edellytämme kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • vanhustyön kokemus
  • etsivä vanhustyö
  • vapaaehtoistoiminnan koordinointi

Tukenasi toimii senioripalveluiden päällikkö, tiimivastaava sekä suuren yksikön toiset työntekijät.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. geronomi tai sosionomi.

Tehtävissä painottuu suomen kieli mutta arvostamme ruotsin kielen taitoa ja tarjoamme palveluita myös ruotsin kielellä. Arvostamme monipuolisista ja monikulttuurisista taustoista tulevia hakijoita.

Hae osaksi kasvavaa ja kehittyvää huipputiimiä!

Kysymyksiin vastaa senioripalveluiden päällikkö Kari Lankinen, sposti. kari.lankinen@helsinkimissio.fi, puh. 045 858 4367

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään palkkatoiveineen ja CV:n pyydämme jättämään 31.1.2023 mennessä. Haastatteluiden ensimmäinen kierros järjestetään 8.2. klo 14-18 ja 10.2 klo 8.30-12. Haastatteluiden toinen kierros järjestetään 16.2 klo 13-15.30.

Työtehtävään liittyvät tiedustelut 26.1. klo 10-11.30.

 

Haku alkaa ja päättyy

HelsinkiMissio

Sijainti: Albertinkatu 33 Helsinki

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, jonka tehtävänä on vähentää yksinäisyyttä ja lisätä hyvinvointia. Toimimme ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain tuhansia ihmisiä. Tarjoamme mahdollisuuksia osallistua yksinäisyyttä vähentävään toimintaan – niin auttajan kuin apua saavan roolissa.

Logo

Etsivän vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!