Olemme erittäin kiinnostuneita kuljetus- ja logistiikka-alan työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan Experant Oy:lle aktiivisesti ympäri vuoden. Lisäksi heti alkuvuodesta rekrytoidaan myös kesätyöntekijöitä. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta. 

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Experant Oy on vuonna 1963 perustettu kuopiolainen perheyritys. Vuosien varrella yritys on kasvanut valtakunnallisesti operoivaksi täyden palvelun kuljetusliikkeeksi, joka hallitsee koko logistiikkaketjun alusta loppuun saakka. Experant Oy hallitsee koko lämpöketjun vuosikymmenten kokemuksella. Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset kuuluvat erikoisosaamiseemme. Elintarvikkeiden lisäksi kuljetamme tuore- ja päivittäistavarat vankalla kokemuksella. 

Tehtäviämme, joihin säännöllisesti palkkaamme työntekijöitä: Terminaalityöntekijät / Yhdistelmäajoneuvonkuljettajat sekä runkoliikenteen että yö- ja päiväjakeluliikenteen puolelle.

Mitä tarjoamme:

 • Alan johtavan yrityksen osaamisen: Olemme alamme johtavia toimijoita, ja haluamme sinut mukaan matkalle kohti uusia saavutuksia.
 • Nykyaikaiset työvälineet: Työsi sujuu vaivatta hyvällä kalustolla eikä meillä tarvitse yöpyä autossa.
 • Mahdollisuus oppimiseen: Tarjoamme mahdollisuuden oppia aina uutta ja kehittää taitojasi ammattilaisten keskuudessa.
 • Työsuhde: Kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilaisille on vakituisia työpaikkoja meillä tarjolla satunnaisesti ja kesäksi palkkaamme aina Kuopion ja Mikkeliin kuljettajia ja terminaalityöntekijöitä lomien tuuraukseen, jolloin työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestävät syyskuulle saakka.
 • Palkkaus: Auto- ja Kuljetusalan TES palkkataulukko 

Hakuprosessi:

 • Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.
 • Sen jälkeen Experant Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: www.experant.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Experant Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Työpaikasta lyhyesti

 • Experant Oy, Piilotyöpaikkamahdollisuuksia
 • HR Mentor Oy, Kranaattikuja 1, Kuopio
 • Haku alkaa ja päättyy
Jätä avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • CE-kortti
 • Ammattipätevyyslupa
 • Sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme

 • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kranaattikuja 1, Kuopio
Logo

Experant Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!