Face-to-face -varainhankkija / Helsinki

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön Face-to-face -varainhankkijoita eli feissareita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Feissarina teet merkityksellistä työtä, koska mahdollistat ihmisten pitkäjänteisen auttamisen. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. 

Työtehtävät

Feissarina tärkein tehtäväsi on hankkia järjestöllemme uusia kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat apumme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Huolehdit työssäsi että lahjoittajat sitoutuvat säännölliseen, pitkäaikaiseen lahjoittamiseen.

Työskentelemme viikkokohtaisen työvuorolistan mukaisesti kaduilla, kauppakeskuksissa ja kotiovilla maanantaista perjantaihin.

Feissaus on tiimityötä. Tukenasi on useampi tiiminvetäjä ja kokeneet koordinaattorit. 

Työtehtäviisi kuuluu feissareiden perus- ja jatkokoulutuksiin ja tiimikokouksiin osallistuminen. Huolehdit kuukausilahjoituslomakkeet työvuorojesi jälkeen sovitusti eteenpäin.

Työsuhde alkaa 5.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, 15-25 h/vko

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi tarvitset positiivista ja reipasta asennetta. Sinulla on rohkeutta kohdata uusia ihmisiä kaduilla ja kauppakeskuksissa sekä sitkeyttä ja sinnikkyyttä selvitä hankalistakin tilanteista. Menestyt lahjoittajien hankkimisessa suomen ja/tai englannin kielellä.

Edellytämme valituilta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Työssä on kiinteä tuntipalkka 12,86 €/h ja 15 % iltalisä klo 18 jälkeen. Käytössä on motivoiva bonusjärjestelmä (10-30 € bonus, kun saavutat päivän tulostavoitteen).

Voit vaikuttaa omiin työaikoihisi ja työskennellä joustavasti 15-25 tuntia viikossa. Työskentelemme aamu-, päivä- ja iltavuoroissa maanantaista perjantaihin klo 10-20 välillä.

Saat koulutuksen työhön, joten et välttämättä tarvitse aiempaa työkokemusta. Tule mukaan innostuneeseen, energiseen ja kansainväliseen työporukkaamme, jossa tuemme toisiamme!

Pidämme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta vaikkapa järjestämällä kilpailuja ja muita aktiviteetteja.  
 
Työskentelemme useissa eri kohteissa. 
 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Mattila, tuomas.mattila@redcross.fi.

 

Punainen Risti, Face-to-face varainhankinta

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Logo

Face-to-face -varainhankkija / Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!