Financial Management / Payroll Consultant, Netvisor Accounting Offices

Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelmisto yrityksille ja tilitoimistoille. Netvisorin kumppanitilitoimistot kasvavat keskimäärin 3 kertaa nopeammin ja ovat 2 kertaa tuottavampia kuin kilpailevia tuotteita käyttävät tilitoimistot keskimäärin.

Etsimme nyt kunnianhimoista taloushallinnon ja palkanlaskennan ammattilaista kasvattamaan Netvisorin tilitoimistokumppaneiden liiketoimintaa.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävänäsi on toimia Netvisor-asiantuntijana tilitoimistoille ja tarjota nykyisille kumppanitilitoimistoillemme asiantuntemusta, joka auttaa heitä kasvattamaan liikevaihtoaan entisestään. Toimit osana yrityksemme myyntitiimiä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä kumppaneidemme eli tilitoimistojen liiketoiminnasta, tervettä myyntihenkisyyttä, neuvottelutaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta taitoa ja halua kuunnella kumppaneitamme sekä kykyä tunnistaa ja ratkaista heidän liiketoimintansa ongelmia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Palkanlaskennan osaaminen katsotaan eduksi.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä!

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

  • Liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja välipaloja, hyvät työvälineet ja puhelinedun
  • Laajennetun työterveyshuollon palvelut sekä hieronta- ja hammashoitoedun
  • Koulutusta ja ammatillista kehittymistä sekä työaikaa osaamisesi kehittämiseen
  • Lyhennettyjä työpäiviä, tiimin virkistysbudjetin ja erilaisia palkitsemisia
  • Tapahtumia ja yhteistä ajanviettoa 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022 mennessä!

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Leader Alex Karlsson, alex.karlsson@visma.com, puh. 050 476 1020.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Financial Management / Payroll Consultant, Netvisor Accounting Offices

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!