Financial Specialist, NMC Cellfoam Oy

NMC Cellfoam on pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseentiivistämiseen, henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Asiakaskuntamme koostuu sadoista menestyvistä teollisista toimijoista. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

NMC Cellfoam on osa NMC-konsernia, joka on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. NMC on perustettu vuonna 1950. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Lue meistä lisää: NMC Cellfoam

Meillä on nyt tarjolla monipuolinen rooli taloushallinon mielenkiintoisten tehtävien parissa Tampereella. Oletko sinä taloushallinnon osaaja, joka osaamisellaan ja täsmällisyydellään saa talouden rutiinit sujumaan ja tuottamaan myös tärkeää tietoa päätöksen tueksi? Olemme hyvässä kasvuvaiheessa, tule menestymään yhdessä kanssamme!

FINANCIAL SPECIALIST

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä Financial Managerimme Katrin kanssa NMC Cellfoamin Suomen taloustoiminnoissa. Pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa toimenkuvassa, joka rakentuu sekä lakisääteisistä ulkoisen laskennan tehtävistä että liiketoimintaa ja johdon päätöksentekoa tukevan tiedon tuottamisesta. Toimenkuvaasi sisältyviä työtehtäviä ovat osto- ja myyntireskontran hoito, maksuliikenne, luotonvalvonta sekä maksuhäiriö- ja erilaiset viranomaisilmoitukset. Tuet myös asiakaspalvelutiimiämme ruuhkahuippujen aikana. Lisäksi käsittelet ja seuraat myyntitilauksia ja ylläpidät toimittaja-, asiakas- ja hintatietoja tietojärjestelmissämme. Tavoitteemme on kouluttaa sinusta Powered- ja Power BI järjestelmiemme pääkäyttäjä, joiden avulla tuotat raportteja liiketoiminnoille ja johdolle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kaupallisen alan koulutus ja jonkin verran kokemusta toimenkuvamme mukaisista tehtävistä. Tunnet kirjanpidon säädökset ja olet tottunut hyödyntämään moderneja tietojärjestelmiä osana työtäsi. Aiempi kokemuksesi ERP- ja BI-järjestelmistä nähdään vahvuutenasi. Kokemus Wintime, Basware, Powered ja Power BI -ohjelmistoista luetaan myös eduksesi. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Työtehtäviisi tartut proaktiivisesti ja itsenäisesti ne myös tarkasti ja täsmällisesti loppuun asti saattaen. Yhteistyökykyisellä, asiakaspalveluhenkisellä ja avuliaalla työskentelyotteellasi jätät positiivisen vaikutuksen sidosryhmiisi. Haluat yhdessä kanssamme kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa yrityksessä. Vahva osaamisemme ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan työllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

NMC Cellfoam Oy

Sijainti: Eturuskonkatu 2, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!