Financial Specialist, Payroll & Accounting

Koja Oy
Lentokentänkatu 7, Tampere
Haku alkaa ja päättyy

Vahvistamme yhtiömme osaamista ja haemme Tampereelle

Financial Specialist, Payroll & Accounting


Tämän rekrytoinnin tavoitteena on vahvistaa Kojan taloushallinnon osaamista palkkahallinnon sekä kirjanpidon osalta. Tehtävässä pääset kehittämään ja tehostamaan nykyisiä prosessejamme. Tuet ja haastat rohkeasti organisaatiota tunnistamaan kehityskohteita ja osallistut myös itse kehitysprojekteihin. Vastaat Koja Oy:n palkanlaskennan osa-alueista (työntekijät ja toimihenkilöt), tuet pääkirjanpitäjää avustavissa kirjanpidon tehtävissä sekä osallistut muihin avustaviin taloushallinnon tehtäviin. Työnkuva muovautuu lopulliseen muotoonsa osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteidesi myötä ja pääset näin itse vaikuttamaan tehtävien sisältöön.

Sinusta
Olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat jatkaa kehittymistä kansainvälisessä organisaatiossa. Tartut aktiivisesti toimeen ja teet töitä hyvällä draivilla. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta nautit yhtä lailla tiimityöstä ja luotat yhteistyön voimaan. Järjestelmällinen ja analyyttinen työskentelytyylisi varmistaa asioiden oikeellisuuden sekä sovittujen asioiden edistymisen. Etsit, tuotat ja hallitset tietoa sekä dataa ja hyödynnät niitä toiminnan kehittämiseksi.

Lisäksi arvostamme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. Tradenomi tai KTM.
  • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Valmistavan teollisuuden toimialatuntemusta, erityisesti Teknologiateollisuuden TES:n hallintaa palkanlaskennan näkökulmasta.
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Meistä
Laatu, asiakas, yhteistyö ja asenne. Kojan arvot ovat muotoutuneet henkilöstön sanoittamina yhtiöiden strategiasta ja toivomme, että ne puhuttelevat myös sinua. Arvot luovat vahvan pohjan yrityskulttuurille, luotsaavat päivittäistä työskentelyä ja näkyvät kaikessa toiminnassa. Täytämme asiakkaidemme tarpeet – ja annamme vielä enemmän.

Tarjoamme
Meillä sinua odottaa osaava työyhteisö, jonka kanssa pääset kehittämään toimintojemme lisäksi omaa monipuolista työtehtävääsi. Porukastamme löytyy osaamista, jossa töitä tehdään tiiviissä yhteistyössä oman tiimin lisäksi kansainvälisesti toimivien kollegojen kanssa. Organisaatiomme tukee henkilökohtaista kehittymistä ja sinulla on loistavat mahdollisuudet edistää urapolkuasi meidän kanssamme.

Seuraavaksi
Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 27.9.2021 mennessä.

Koja Oy

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Konserni palvelee asiakkaitaan yli 85 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 100 M€ ja henkilömäärä on n. 450. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, USA:ssa ja Venäjällä. Mahdollistaaksemme positiivisen kehityksen ja menestyksen myös tulevaisuudessa olemme jo usean vuoden ajan investoineet merkittävästi. Katso lisää www.koja.fi.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!