Fondia söker nu en senior jurist med brinnande intresse för affärsjuridisk rådgivning och med erfarenhet inom dataskydd och personuppgiftsbehandling

Tycker du som vi att det perfekta jobbet inte bara ska vara spännande och utvecklande men också tillåta balans i livet? Då har du kommit rätt, hos Fondia kan du både äta kakan och ha den kvar.  

Fondia söker nu en senior jurist med brinnande intresse för affärsjuridisk rådgivning och med erfarenhet inom dataskydd och personuppgiftsbehandling 

Fondia är med våra mer än 110 jurister en av Nordens största affärsjuridiska aktörer och en föregångare inom affärsjuridiska tjänster. Vår passion och affärsidé är att förnya juristbranschen för att möta den moderna kundens behov. Vi är stolta över att ha vunnit priser för vårt innovativa erbjudande till marknaden och att vi har väldigt hög kundnöjdhet, men hos oss står inte bara kunderna i centrum. Vi är också stolta över att ha skapat en exceptionell arbetsplats för våra anställda, där det inte är tomma ord att höga ambitioner kan gå hand i hand med balans i livet och trivsel.  

Fondia växer med nya spännande kunder och vi söker nu fler affärsinriktade jurister som vill bli en del av oss och vara med och utmana juristbranschen. 

Som jurist på Fondia är du inte bara kundens juridiska bollplank och problemlösare, du är också deras främsta kontaktyta gentemot oss. Det är därför viktigt att du känner dig lika bekväm i att delta i förhandlingar eller dyka ner i komplicerade utredningar som att utveckla vår affär och ansvara för kundrelationer. Fondia erbjuder affärsjuridiska tjänster på ett nytt sätt, och vårt unika erbjudande Legal Department as a Service innebär att du jobbar nära våra företagskunder tillsammans med ett skräddarsytt team av kollegor. Naturligtvis med transparens, kvalitet och kontinuitet som ledord. Vårt kunderbjudande är unikt i branschen, och våra nöjda kunder och medarbetare är beviset på att vi gör rätt! 

 

Om tjänsten 

Vi behöver förstärkning till vårt dataskyddsteam och du kommer att ge juridisk rådgivning inom och hantera alla slags frågor som rör integritet, cybersäkerhet, dataskydd och behandling av personuppgifter. Vi ger rekommendationer till och utbildar våra kunder i efterlevnad av kraven i dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Våra teammedlemmar har stor erfarenhet av att hitta affärsorienterade lösningar på dataskyddsfrågor och vi ser fram emot att hjälpa våra kunder tillsammans med dig. 

Förutom att ge juridisk rådgivning kommer du också att vara delaktig i marknadsföring, försäljning och vårt teams kompetensutveckling som är en del av varje jurists arbete på Fondia. 

 

 

 

Vem är du? 

 • Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta med juridiska frågor inom ovan specificerade område. 

 • Vi ser gärna att du utöver detta också har erfarenhet av ett eller flera andra rättsområden. 

 • Har du även någon gång i din karriär arbetat som bolagsjurist är det meriterande. 

 • Att ha egen kundkontakt och att driva ärenden självständigt är något som driver dig och ger dig energi. 

 • Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att hantera projekt. 

 • Vi tror att du har ett intresse för att knyta kontakter med allt från kunder till samarbetspartners. 

 • Vi tror att du är en proaktiv och självgående jurist, som är kapabel och intresserad av att hantera och ta ledning i uppdrag, med stöd av dina kollegor. 

 • Du kommer att trivas med att arbeta på Fondia om du är lösningsorienterad och en riktig lagspelare som är angelägen om att ständigt sträva efter smartare lösningar. 

 • Vår arbetsmiljö kräver utmärkta kunskaper på svenska och engelska. 

Om du har mer erfarenhet än så är det bra, om du har lite mindre, men ändå känner att du är rätt för Fondia, tveka inte! 

Vad kan Fondia erbjuda dig? 

 • Vår värdefulla kultur, starka värderingar och "no ass-hole policy” som gör att det är fantastiskt att komma till jobbet även på måndag morgon. 

 • Den unika affärsmodellen som gör dig till en föregångare inom det juridiska området. 

 • Vi är en platt organisation där samarbete går före konkurrens. Frihet och ansvar: Vi värnar om vår platta icke-hierarkiska organisation och ställer höga krav på vårt arbete. 

 • Vår alldeles unika tidsbank som möjliggör fullständig balans i arbetslivet. 

 • Vårt flexibla arbetssätt: du bestämmer när och var du arbetar och du har ditt kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg. 

 

Om du är intresserad, vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev

Har du några frågor kring tjänsten hör av dig till HR, Pernilla Petersson, 076-824 30 10 

 

Första ansökningsdatum:
Logo

Fondia söker nu en senior jurist med brinnande intresse för affärsjuridisk rådgivning och med erfarenhet inom dataskydd och personuppgiftsbehandling

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!