Food Service Key Account Manager / avainasiakaspäällikkö

Sykkiikö sydämesi Horeca -alalle ja inspiroidutko tuloksen tekemisestä? Tunnetko ravintola-alan päättäjät ja pelikentän? Etsimme kahvin ja mausteiden maailmaan sinua tehokas ja dynaaminen

Food Service Key Account Manager / avainasiakaspäällikkö

Tehtävänäsi on kasvattaa Meiran Food Service myyntiä ja markkinaosuutta kannattavasti uusissa ja nykyisissä valtakunnallisissa ketjuissa ja pääkaupunkiseudun suurasiakkaissa. Olet mukana myös brändinäkyvyyden ja -konseptien kehittämisessä ja toteutuksessa asiakkaissasi yhdessä asiakasmarkkinointipäällikkömme kanssa. Osallistut muun tiimin kanssa myös alan messuille ja tapahtumiin. Toiminnallasi vahvistat mielikuvaa Meirasta ammattitaitoisena, innovatiivisena ja lisäarvoa tuottavana kahvi- ja maustetalona.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy jo vahvat näytöt kaupallisesta menestyksestä ja hyvät suhteet Horeca-alan valtakunnallisiin ketjuihin, suurasiakkaisiin ja tukkuihin. Tunnet ravintola-alan trendit ja markkinan. Tehtäväsi vaatii aktiivista liikkumista, kontaktointia ja verkostoitumista asiakasrajapinnassa sekä kykyä itsenäiseen työn suunnitteluun sekä päätöksentekoon. Sinulla on kaupallinen tai muu vastaava alalle sopiva koulutus. Eduksesi on, jos sinulla on kahvilaite- tai keittiötuntemusta sekä kiinnostusta hyvää ruokaa kohtaan. Tärkeimpänä vahvuutenasi on vilpitön intohimo alalle ja kunnianhimo saada aikaan tulosta, ja täyttää asetetut tavoitteet.

Meiran yli 180 työntekijän joukkoon sisältyy lukuisia eri alan ammattilaisia. Meitä eri tehtävissä työskenteleviä meiralaisia yhdistää avoimuus, ammattimaisuus, hyvä asenne sekä tahto ja taito tehdä laatua asiakaslähtöisesti. Panostamme ”Hyvä työpaikka” -ohjelmamme myötä työhyvinvointiin, ammatillisiin kehittymismahdollisuuksiin sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyden palvelut, auto-edun, Smartum- ja lounasedut sekä henkilöstömyymälän hyvät tuote-edut.

Lisätietoja voit kysellä tiimin esihenkilöltä, Food Service Business Manager Marko Jyrkiäiseltä, ke 3.8. klo 14-16 tai ke 10.8. klo 14-16, p. 040-8374040.

Haku tehdään yhdessä Suorahakutoimisto Oy:n kanssa. Jätäthän hakemuksesi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy 14.8.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Meira Oy

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvin aromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 84,0 milj. euroa, ja työllistimme 195 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!