Front-end Developer

Etsimme senior-tason käyttöliittymäkehittäjää modernin, pilvipohjaisen ERP-ohjelmiston kehitystiimiin. Fikuro on nopeasti kasvava SaaS toiminnanohjausjärjestelmä pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.Työ tehdään hajautetussa kehitystiimissä, mutta itsenäinen työote on tarpeen tehtävässä menestymiseksi.

Ohjelmistoa kehitetään hyvin ketterästi ja iteratiivisesti. Ohjelmiston laatu varmistetaan kattavilla automaattisilla testeillä. Tiimin työkielenä on englanti, joten hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito on oleellinen tiimin toimivuuden kannalta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää osaamista seuraavista teknologioista: Angular, CSS, HTML ja SCSS. Tehtävä vaatii määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä kommunikointitaitoja.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Tarjoamme ympäristön jossa pääset ohjaamaan tuotteen kehittymistä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Monikansallisen Visma Groupin yrittäjähenkinen kulttuuri liiketoimintayksiköissämme luo ainutlaatuisen ilmapiirin ja loistavia tilaisuuksia urakehitykselle. Visma sijoittui suurten yritysten sarjassa kolmannelle sijalle Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä, Tampereella, Vaasassa tai Helsingissä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismalla, olethan yhteydessä: R&D Manager Jussi Seppälä, puh 050 441 6240, sähköposti: jussi.seppala@visma.com

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Visma Software Oy

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallinto-, matka- ja kululasku- sekä työajanseurantajärjestelmiä pk-yrityksille. Palveluihimme kuuluu myös järjestelmien monipuoliset koulutus- ja ylläpitopalvelut.

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Sähköposti: hrsupport@visma.com
Sijainti: Lutakonaukio 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!