Frontend-ohjelmistokehittäjä Verkkiksen Services-tiimiin, Helsinki (Verkkokauppa.com)

Kiinnostaisiko sinua tulla suunnittelemaan Suomen suurinta verkkokauppaa yhdessä osaavien ja verkkokauppaan intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa? Hyppää mukaan yli 70 muun ohjelmistokehityksen ammattilaisen kelkkaan!

Verkkiksen IT tarjoaa sinulle

 • Ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää Suomen suurinta ja komeinta verkkokauppaa
 • Mahdollisuuden nähdä työsi jälki ja vaikuttavuus sujuvoittamalla Verkkiksen henkilöstön sekä asiakkaiden arkea suunnitellen ja toteuttaen uusia työkaluja ja toiminnallisuuksia
 • Ammattitaitoisen, ennakkoluulottoman ja rennon työympäristön ilman raskasta byrokratiaa
 • Työtilat Helsingin yhdessä suurimmassa kasvukeskuksessa Jätkäsaaressa
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Kaikki tuotteemme tuntuvin henkilökunta-alennuksin ja muut hyvät työsuhde-edut

Hieman tulevasta tiimistäsi ja roolistasi

Verkkokauppa.comin IT-osaston kehitystyötä ohjaavat eri liiketoiminnan osa-alueisiin keskittyvät kehitysohjelmat. Kullakin kehitysohjelmalla on omat, Scrumilla ohjattavat kehitysresurssinsa. Olemme nyt etsimässä kehittäjää Services-kehitysohjelman kehitystiimiin. Services-kehitysohjelma keskittyy tuottamaan Verkkikselle ja sen asiakkaille keskeisiä uusia toiminallisuuksia ja palveluita liittyen muun muassa maksamiseen sekä tuotteisiin.

Roolissasi kehittäjänä vastaisit pääosin frontend-koodauksesta niin verkkokauppa.com-asiakassivuston kuin Verkkokaupan sisäisen toiminnanohjausjärjestelmän parissa. Full stack -osaaminen katsotaan kuitenkin eduksi. Tiimisi koostuu toisista kehittäjistä, Scrum Masterista ja Product Ownerista. Tiimi on koostettu siten, että se kykenee toteuttamaan sisäisten asiakkaiden toivomia ominaisuuksia ja uudistuksia alusta loppuun mahdollisimman itsenäisesti.

Lyhyesti toimintaympäristöstämme

Toisin kuin monessa muussa yrityksessä Verkkokauppa.comilla on talon sisällä kehitetty ja ylläpidetty toiminnanohjausjärjestelmä sekä verkkokauppa-alusta.  Itse ylläpidetty järjestelmä vaatii toki merkittävän työpanoksen, samalla se kuitenkin tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta ja ketteryyttä, jota emme saisi ostetulla järjestelmällä.

Järjestelmämme on rakennettu alusta asti selainpohjaisilla tekniikoilla, ja tämä kokonaisuus palvelee niin asiakkaita webissä, työntekijöitä toimistossa ja myymälöissä kuin logistiikan työntekijöitä Android-PDA:lla. Meillä pääset siis tekemään tiiviisti yhteistyötä yrityksemme eri toimintojen kanssa ja kehittämään järjestelmää liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit lukea lisää Verkkiksen IT-osaston arjesta.

Millaista osaamista etsimme?

 • Kokemusta frontend-kehitystyöstä käyttäen React-frameworkkia. Myöskään Redux, TypeScript, tai CSS eivät ole sinulle tuntemattomia.
 • Aikaisempaa kokemusta tiimityöskentelystä suunnittelijoiden kanssa.
 • Sinulle on tärkeää, että työsi jälki vastaa UX-designereiden suunnitelmia mahdollisimman tarkasti.
 • Muita huomioiva ja avoin tapa kommunikoida on tärkeää. Tiedostat, että kun isolla joukolla ja monen tiimin ympäristössä tehdään päätöksiä, joutuu välillä tekemään kompromisseja tai taipumaan enemmistön tahtoon.
 • Saavutettavuudessa tavoittelemme WCAG 2.1 A -tasoa. Katsomme eduksi, jos kykenet tuomaan taloon tähän liittyvää tietotaitoa.
 • Kokemus backend-kehitystyöstä katsotaan eduksi. Olethan valmis oppimaan tarpeen mukaan uutta! Backendissä käytämme paljon PHP:tä ja NodeJS:ää.
 • Kokemus pilviteknologioista (GCP, AWS, Docker, jne.) luetaan eduksi.

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia sekä tiiminä että yksilöinä, toivottavasti suhtaudut työhösi samoin. Ymmärrät myös ohjelmistokehityksen realiteetit: parannamme järjestelmäämme jatkuvasti, mutta emme voi muuttaa kaikkea yhtä aikaa. Tästä syystä toivommekin sinulta pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan.

Jos kiinnostuit, toimi näin:

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskoisit Verkkikseltä löytyvän sinulle mielekästä tekemistä, älä turhaan jää odottamaan yhteydenottosi kanssa! Täytä siis hakemuslomake ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi. Liitäthän mukaan joko CV:si tai linkin GitHub-/LinkedIn-profiilisi.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Kysy lisää tehtävästä HR-asiantuntija Minna Martikaiselta puhelimitse 050 408 6042. Saat Minnan kiinni myös mailitse minna.martikainen@verkkokauppa.com.

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.

Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan, Raision ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet) kautta.

Verkkokauppa.com on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.comin palveluksessa työskentelee yli 700 työntekijää. Verkkokauppa.com Oyj:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Sähköposti: rekry@verkkokauppa.com
Sijainti: Tyynenmerenkatu 11, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!