Full Stack Developer, Oulu / Tampere

Enerim on johtava energiatalouden asiantuntija ja palveluntarjoaja. Palvelumme ja järjestelmäratkaisumme tehostavat asiakkaidemme energiamarkkinatoimintoja jatkuvasti kehittyvillä energiamarkkinoilla. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan muuttuvan energia-alan ytimeen. Käynnissä oleva energiamurros mahdollistaa tulevaisuuden vähäpäästöisen yhteiskunnan, joka perustuu puhtaaseen energiaan, toimitusvarmoihin verkkoihin ja toimiviin energiamarkkinoihin. Työllistämme Suomessa lähes 240 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

 

Haemme Ouluun ja Tampereelle Full Stack -ohjelmistokehittäjiä (.NET)

Oulun ja Tampereen yksiköidemme yli 100 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee Oulun teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä Tampereella Hermiassa. Meillä on salliva etätyökulttuuri. 

Meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Tekninen puoli: Kehitämme Enerimin tuotteita .NET ympäristössä uusimmilla teknologioilla. Haemme nyt ohjelmistokehittäjiä eri scrum-tiimeihin, joten katsomme yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan millaista sopivaa polkua voisimme lähteä rakentamaan sinulle meillä. Tiimit meillä koostuvat tyypillisesti tuoteomistajasta, scrum masterista, kehittäjistä ja testaajista (4-8 hlöä). Nyt haemme kehittäjiä mm. asiakastietojärjestelmän ja integraatiokerroksen riveihin. Asiakastietojärjestelmätiimissä pääset kehittämään esimerkiksi raportoinnin ja laskutuksen ratkaisuja. Integraatiokerroksessamme osallistuisit tiedonvaihdon kehitystyöhön. Katsomme eduksi, mikäli hallitset ohjelmistokehityksen lisäksi pilvipalvelut, REST rajapinnat ja SQL tietokannat. Käytämme mm. näitä teknologioita ja työkaluja: C#, .NET, React, HTML, Javascript, CSS, SQL, MongoDB, Azure, Git ja Jira.

Arvostamme: positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä, etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistää Notarecin Iida Vanhala, 044-491 5588. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti virtuaaliseen tai kasvokkain pidettävään haastatteluun, jossa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus voi poistua sivuiltamme, mikäli löydämme etsimämme henkilön.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Full time, permanent

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Elektroniikkatie 12
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!