Full stack developer

Enerim on ketterä ja edistyksellinen energiatalouden palveluntarjoaja ja edelläkävijä. Et ehkä vielä tunne uutta brändiämme, mutta koska meillä on yli 20-vuotinen historia energiatalouden järjestelmien toimittajana, olet saattanut tutustua meihin vanhalla nimellämme Empower IM. Työllistämme Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

 

Haemme Ouluun full stack ohjelmistokehittäjiä (.NET)

Oulun yksikkömme yli 80 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä muualta käsin. Meillä on salliva etätyökulttuuri. Oulussa meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä Oulussa kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Tekninen puoli: Kehitämme Enerimin tuotteita .NET ympäristössä uusimmilla teknologioilla. Haemme nyt ohjelmistokehittäjiä eri scrum-tiimeihin, joten katsomme yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan millaista sopivaa polkua voisimme lähteä rakentamaan sinulle meillä. Tiimit meillä koostuvat tyypillisesti tuoteomistajasta, scrum masterista, kehittäjistä ja testaajista (4-8 hlöä). Nyt haemme kehittäjiä mm. asiakastietojärjestelmän ja integraatiokerroksen riveihin. Asiakastietojärjestelmätiimissä pääset kehittämään esimerkiksi raportoinnin ja laskutuksen ratkaisuja. Integraatiokerroksessamme osallistuisit tiedonvaihdon kehitystyöhön. Katsomme eduksi, mikäli hallitset ohjelmistokehityksen lisäksi pilvipalvelut, REST rajapinnat ja SQL tietokannat. Käytämme mm. näitä teknologioita ja työkaluja: C#, .NET, HTML, Javascript, CSS, SQL, MongoDB, Azure, Git ja Jira.

Arvostamme: positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä, etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistävät Notarecin rekrytoijat. Mikäli haluaisit keskustella tehtävästä lisää ennen hakemuksen jättämistä, olethan yhteyksissä Notarecin Antti Männikköön numerossa 044-491 5588. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti tapaamaan Elektroniikkatien toimistollemme rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus voi poistua sivuiltamme, mikäli löydämme etsimämme henkilön.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Full time, permanent

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Elektroniikkatie 12
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!