Full stack -kehittäjä frontend-painotuksella, yle.dev

Jos et halua olla konsultti, et välitä startup-pöhinästä ja tykkäät uutisista, kannattaa tulla meille. Täällä riittää hommia, vaikka maailmalla olisi tuulista. Viikottaiset 30 miljoonaa sivulatausta selainpalvelussamme takaavat sen, että paljon tämän näkyvämpää koodia et tässä maassa pääse tekemään. 

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereen keskustassa, mutta tuleva tiimisi viihtyy melko paljon läsnä Ylen pääkallopaikalla Pasilassa. Etätyöt ovat ok, kunhan olet valmis työskentelemään tiimin* kanssa Pasilassa pari kertaa viikossa. 

* Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa ja saamme jälleen lähemmäs 70 kovatasoista hakijaa, saatamme kaupitella osaamistasi myös muihin uutispalveluita kehittäviin tiimeihimme.

Mitä on luvassa?

Tiimimme vastaa yle.fi:stä ja työkaluista sen ympärillä, jotta kansa saa uutisensa ja Yleisradion toimittajat voivat keskittyä toimittamiseen. Teemme pitkäjänteistä tuotekehitystä, jolla on arvo. Työskentelemme päivittäin sen eteen, että yle.fi on saavutettava mahdollisimman monelle.

Palveluidemme käyttäjät ovat intohimoisia ja meidät huomataan, kun jotain muutetaan, sillä vanha oli aina parempi. Leikkimielinen haaveemme onkin tulevaisuudessa rakentaa vanha.yle.fi -saitti, josta käyttäjä voi valita, minkä vuosimallin Yle-saitilta haluaa lukea uutisensa. Todennäköisemmin pääset kuitenkin räjäyttämään vanhan sääennusteita tarjoavan sivustomme.

Meillä pääset osaksi huoltovarmuutta, sillä julkisen palvelun tehtävä velvoittaa meitä toimittamaan uutiset myös kriisin keskellä. Palveluidemme tulee selvitä myös epävakaan naapurimme mahdollisista DDoS-hyökkäyksistä ja kestää muutenkin isoa kuormaa. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että tiimimme tulee tehdä laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja. Jos arvostat sitä, että asiat saa tehdä kunnolla ja hötkyilemättä, tulet viihtymään meillä.

Työskentelemme TypeScriptillä, Reactilla ja Nodella. Valitsemme teknologiamme itsenäisesti; naapuritiimeissä käytetään edellisten lisäksi React Nativea ja Clojurea.

Muutama sana tiimistä ja sinusta:

Olet ehkä kuullut menneitä muistelevasta Hopeaketusta. Tai legendan konsultista, jolla on Musta Raamattu pöydällä, ja jonka ei olla koskaan nähty syövän tai juovan. Kyllä. Muun muassa nämä henkilöt tulevat olemaan tulevia työkavereitasi. Tässä seurassa opit väkisinkin uutta, vaikka sinulla olisi yli 20 vuoden kokemus alalta. Kysy vaikka Hopeaketulta. Meitä yhdistää pitkän kokemuksen lisäksi kunnianhimo kehittämäämme palvelua kohtaan, minkä vuoksi olemme kiinnostuneita toistemme aikaansaannoksista. 

Aiempi työkokemuksesi voi olla start-upista, tuotetalosta, konsulttipajasta tai kaikista näistä, kunhan sinulla on useamman vuoden kokemus JavaScriptillä työskentelystä ja olet kiinnostunut käyttäjälähtöisestä kehittämisestä. Plussapisteitä ropisee funktionaalisesta ohjelmoinnista ja isojen kuluttajapalveluiden parissa ahertamisesta. Tiimimme on mukava ja huumorimme vino. Toivottavasti sinullakin on siis pilkettä silmäkulmassa. 

Miksi meille?

Yle on ainutlaatuinen talo, jolla on ainutlaatuinen tehtävä. Julkisen palvelun toimijana tekemistämme eivät ohjaa raha tai muut kaupalliset intressit, vaan päivänvaloa kestävät eettiset arvot ja maan parhaan mediapalvelun tuottaminen. Koska työn jälki on usein priimaa, julkaisemme sitä myös open-sourcena, jota voit käydä tutkailemassa githubistamme

Se, mihin julkisen puolen toimijuus ei vaikuta, on devaajiemme palkkaus. Eihän meillä muuten olisi osaavia henkilöitä duunissa. Palkkaus on linjassa isojen konsulttitallien kanssa. Julkiselle puolelle ominaisesti meillä on tarjota pidemmät vuosilomat (6−7 viikkoa aiemmasta kokemuksesta riippuen) sekä muita mukavia etuja hammaslääkäristä kuntosaliin, joista voit lukea tarkemmin täältä: https://yle.dev/. Tarjoamme sinulle myös 4 viikkoa palkallista lomaa ensi kesälle. 

Olemme ylpeitä yhteisömme rakentamasta hyvästä devauskulttuurista, jossa ei ole esihenkilöitä tai vaikeaa byrokratiaa. Sen sijaan toimimme parhaaksi näkemällämme tavalla ja päätämme itse muun muassa teknologiavalinnoista ja työskentelytavoistamme. Yle on perheystävällinen ja joustava työpaikka, jossa ymmärretään, että elämääsi kuuluu muutakin kuin työ. Ja koska olemme tuotetalo, pääset unohtamaan, miten projektikohtaisia tunteja kirjataan. 

P.S. Elon Musk älköön vaivautuko, me rakastamme mikroarkkitehtuuriamme.

Kiinnostuitko?

Jos kolahti, laita meille cv:si ja/tai LinkedIn-profiilisi 5.12. mennessä ja jutellaan hommasta lisää. Saatekirje olis kiva. Lisätietoja tehtävästä ja Ylestä voi kysellä raamattutyypiltä, Hopeaketulta ja tiimin muilta jäseniltä osoitteessa: rekry@yle.dev

Palkkaukseen eteneville henkilöille toteutetaan heidän suostumuksellaan turvallisuusselvityslain tarkoittama henkilöturvallisuusselvitys.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

yle.dev

Yle.dev on modernin sovelluskehityksen ja dataosaamisen koti. Olemme verkosto ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja data-asiantuntijoita, jotka toimivat Ylen palvelukehitystiimeissä. Verkoston jäsenenä voit olla mukana kehittämässä esimerkiksi Areenaa, yhtä Suomen arvostetuinta verkkobrändiä, tai modernisoimassa journalismia yle.fi- ja Uutisvahti-applikaatioiden avulla. Voit päästä myös pohtimaan, miten tekoälyä voidaan käyttää vastuullisesti mediassa ja miten voimme datan avulla palvella veronmaksajia paremmin.

Me yle.devissä tuemme sinua työssäsi ja tarjoamme sinulle puitteet henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta osaamisesi on relevanttia myös meiltä lähtiessäsi. Toimimme Ylen kehityskulttuurin lähettiläänä ja yhdessä pidämme huolta siitä, että meillä on mukavaa tehdä kehitystyötä. Myös töiden ulkopuolella aktiivinen yhteisömme pitää huolen siitä, ettet jää yksin. 

Lue meistä työnantajana ja tule mukaan rakentamaan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!

 

Tutustu yle.devin Iljan tarinaan:

Sähköposti: rekry@yle.dev
Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Logo

Full stack -kehittäjä frontend-painotuksella, yle.dev

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!