Full Stack -kehittäjä, yle.dev

Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä työkaluja, jotka mahdollistavat yleisön vuorovaikutuksen Ylen isoissa tapahtumissa, kuten Euroviisuissa, Linnan juhlissa tai urheilun arvokisoissa? Haaveiletko merkityksellisestä työstä organisaatiossa, joka tuottaa Suomen parasta mediapalvelua koko kansan saataville? Jos edellä mainitut kutkuttavat, kannattaa jatkaa lukemista! 

Fyysiset toimipisteemme ja devaajayhteisömme sijaitsevat Pasilassa ja Tampereen ytimessä, ja tiimimme tapaavat säännöllisesti livenä noin kerran viikossa.

Mitä on luvassa?

Haemme kokenutta Full Stack -kehittäjää osaksi vuorovaikutustiimiämme. Tiimin tavoitteena on edistää palveluidemme käyttäjien mahdollisuutta keskinäiseen ja sisältöjen kanssa tapahtuvaan vuorovaikutukseen. Toisin sanoen kehitämme ja ylläpidämme mm. Ylen omia chat- ja kommentointityökaluja, tuotantoihin liittyviä pelejä ja tietovisoja. Kehittämiimme työkaluihin olet voinut törmätä koko kansan tuntemissa tuotannoissa, kuten Pentulive, Elämäni Biisi, Euroviisut, UMK ja juuri pelatut jalkapallon MM-kisat. Esimerkiksi Ylen ohjelmien aikana pelattavat mobiilipelit, Areenan live-tapahtumien chatit, artikkelien kommenttiosiot, erilaiset tietovisat sekä UMK-äänestykset ovat kädenjälkeämme. Puhutaan siis tapahtumista, joilla on miljoonaluokan yleisöjä ja transaktiomäärät ovat Suomen tasolla suuria.

Tiimimme on mukana aina, kun jotain isoa ja jännittävää tapahtuu. Näissä hommissa projektit ja tuotannot vaihtelevat, ja pääsemme kehittämään kaikkea aina peleistä chatteihin. Työmme parhaita puolia onkin sen vaihtelevuus. 

Tällä hetkellä tiimimme koostuu neljästä kokeneesta full stack -kehittäjästä, jotka tykkäävät tehdä hommia yhdessä. Meillä yhteistyö ja tiiminä työskenteleminen onkin kaiken tekemisen ytimessä, ja periaatteemme on, että kaikki tekevät kaikkea – tämä takaa myös sen, että työtehtävät pysyvät kiinnostavina ja monipuolisina. Meille on tärkeää, että jokainen saa äänensä kuuluviin työskentelyvälineiden ja -tapojen suhteen, ja näistä päätetään yhteisesti tiimin kesken. 

Tällä hetkellä käyttämämme stack näyttää suurin piirtein tältä: 

  • JavaScript + TypeScript

  • React

  • Clojure

  • AWS

  • PostgreSQL

Tällaista henkilöä etsimme:

Etsimme tiimiimme kokenutta full stack -koodaria, jolla on hallussa yllä mainittuja teknologioita, osaamista JVM-kielistä sekä kiinnostusta funktionaaliseen ohjelmointiin. Teknisen osaamisen lisäksi olisi hyvä, jos sinulta löytyy innostusta uuden opetteluun ja työskentelytapojen kehittämiseen yhdessä tiimimme kanssa. Koska tiimissämme vallitseva hyvä tunnelma ja yhdessä tekemisen meininki ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, toivomme näiden puhuttelevan myös tulevaa tiimiläistämme. Ei myöskään ole pahitteeksi, jos uskallat tuoda näkemyksesi esiin ja tartut oma-aloitteisesti tuumasta toimeen. Lisäksi toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Miksi meille?

Ylen kaltaista taloa ei toista Suomesta löydy; tuotamme kaupallisista intresseistä riippumatonta, maan parasta mediapalvelua kaikille asuinpaikasta, iästä, sukupuolesta ja lompakon paksuudesta riippumatta. Sen lisäksi, että saamme työskennellä päivittäin moniäänisen yhteiskunnan eteen ja olla osaltamme mukana edistämässä demokratian toteutumista, asemamme julkisena toimijana näkyy tekemisessämme myös aikana ja resursseina tehdä asiat ennemmin laadukkaasti kuin mahdollisimman nopeasti. Yksi Ylen tämän vuoden tärkeimmistä painopisteistä liittyy nimenomaan vuorovaikutuksen ja henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen parantamiseen, mikä tekee työstämme strategisestikin merkittävää.

Toimintamme perustuu matalaan hierarkiaan, ja olemmekin erityisen ylpeitä devaajiemme rakentamasta yhteisöohjautuvasta kulttuurista. Isossa talossa on paljon mahdollisuuksia, ja työkierto onkin meillä yksi ammatillisen kehittymisen väylä. Meillä ymmärretään myös, että elämässä on muutakin kuin työ, ja hommia tehdään joustavasti muun elämän ehdoilla. Asemamme julkisen puolen toimijana ei vaikuta devaajiemme palkkaukseen, vaan palkat ovat linjassa isojen konsulttitalojen kanssa (joskus jopa parempia). Lisäksi etuihimme kuuluu muun muassa poikkeuksellisen pitkät vuosilomat: 6–7 viikkoa ensimmäisen Yle-vuoden jälkeen, eikä tulevan kesänkään lomasta tarvitse murehtia. Lisää eduistamme ja kulttuuristamme voit käydä lukemassa sivuiltamme: https://yle.dev/

Kiinnostuitko?

Resonoiko? Jätä meille cv:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi 29.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja Ylestä voi kysellä: rekry@yle.dev

Palkkaukseen eteneville henkilöille toteutetaan heidän suostumuksellaan turvallisuusselvityslain tarkoittama henkilöturvallisuusselvitys.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

yle.dev

Yle.dev on modernin sovelluskehityksen ja dataosaamisen koti. Olemme verkosto ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja data-asiantuntijoita, jotka toimivat Ylen palvelukehitystiimeissä. Verkoston jäsenenä voit olla mukana kehittämässä esimerkiksi Areenaa, yhtä Suomen arvostetuinta verkkobrändiä, tai modernisoimassa journalismia yle.fi- ja Uutisvahti-applikaatioiden avulla. Voit päästä myös pohtimaan, miten tekoälyä voidaan käyttää vastuullisesti mediassa ja miten voimme datan avulla palvella veronmaksajia paremmin.

Me yle.devissä tuemme sinua työssäsi ja tarjoamme sinulle puitteet henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta osaamisesi on relevanttia myös meiltä lähtiessäsi. Toimimme Ylen kehityskulttuurin lähettiläänä ja yhdessä pidämme huolta siitä, että meillä on mukavaa tehdä kehitystyötä. Myös töiden ulkopuolella aktiivinen yhteisömme pitää huolen siitä, ettet jää yksin. 

Lue meistä työnantajana ja tule mukaan rakentamaan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!

 

Tutustu yle.devin Iljan tarinaan:

Sähköposti: rekry@yle.dev
Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Logo

Full Stack -kehittäjä, yle.dev

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!