Full stack -ohjelmistokehittäjä front end -painotuksella

Etsimme kasvavaan tiimiimme innostunutta web-ohjelmistokehittäjää Pihlajalinna-konsernin digipalveluihin.

Toimit osana tiimiä, joka vastaa Pihlajalinnan verkkosivuston ja ajanvarauspalvelun digitaalisesta kehittämisestä. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa ja auttamaan suomalaisia elämään parempaa elämää.

Pihlajalinnassa kehitetään palveluita kuluttaja- ja organisaatioasiakkaille sekä henkilöstöllemme. Digipalveluitamme ovat esimerkiksi työterveys- ja kunta-asiakkaiden palveluportaalit, mobiilisovellus sisältäen etävastaanottoa ja muuta etäasiointia, verkkosivusto ja ajanvaraus sekä ammattilaistemme mobiilisovellus. Palveluita kehitetään moniammatillisessa yhteistyössä, jossa liiketoiminnan, terveydenhuollon ammattilaisten ja digipalveluammattilaisten osaamiset yhdistämällä syntyy uudenlaisia palveluita. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija, ja sinulla on tässä keskeinen rooli.

Toivomme, että

  • sinulla on kokemusta jostain seuraavista: React, Typescript, Next.js, Node.js ja SQL
  • olet ketterä tiimipelaaja ja sinulla on ratkaisuhenkinen ja positiivinen asenne haastavissakin tilanteissa
  • viestit sujuvasti myös ei-teknisten henkilöiden kanssa suomen kielellä.

Pihlajalinnassa sinulla on hieno mahdollisuus tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla yhdessä huipputiimin kanssa. Toimimme hybridityössä, jossa jokainen voi itse päättää, missä saa parhaiten työnsä tehtyä. Toki joskus haluamme nähdä sinua Tampereella tai muissa toimipisteissämme. Saat kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin olit sitten missä päin Suomea tahansa.

Haluamme tukea sinua jokaisessa elämäsi tilanteessa ja vaiheessa. Meille kaikille tulee hetkiä, joissa työn joustoa tarvitaan. Silloin löydämme sinulle parhaan ratkaisun lyhyemmän päivän tai erilaisten vapaiden muodossa. Tuemme myös ammatillista kehittymistäsi ja panostamme sinuun, jotta sinulla on edellytykset kasvattaa osaamisesi huipputasolle.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lähetäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Marko Kekäläinen, marko.kekalainen@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Sijainti: Kehräsaari B, Tampere
Logo

Full stack -ohjelmistokehittäjä front end -painotuksella

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!