Full Stack -osaaja

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo kuudella paikkakunnalla. Rekrytoimme nyt ohjelmistokehittäjiä osaavaan porukkaamme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja sekä mukavan ja auttavan työyhteisön. Haemme asiantuntijoita työskentelemään asiakkaillamme erilaisten ohjelmistokehityshankkeiden parissa.

 

Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista:

· Javascript (esim. React, Angular, NodeJS, React Native, Vue)

· Web-teknologiat (HTML5, CSS)

· Rest

· JavaSpring

· Python

· Cloud

· DevOps

· Tietokannat

 

Lisäksi odotamme:

· Avoimuutta uusien asioiden oppimiselle

· Omatoimisuutta ja aktiivista työskentelyotetta

· Kommunikointikykyä sidosryhmien kanssa

· Ratkaisukeskeistä ajattelumallia

· Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tehtävässä pääset mukaan työskentelemään merkityksellisiin ja haastaviin projekteihin asiakkaidemme kanssa. Monipuolisten ja vaihtelevien projektien ansiosta työ on mielekästä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Lisäksi saat talollisen työkavereita niin asiakkaan projekteista kun meidän omasta porukastakin - työkavereitamme on kehuttu harvinaisen mukaviksi! Työsuhde-edut ovat luonnollisesti osa työntekijöidemme hyvinvoinnin tukemista.

 

Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Asiakasprojekti määrittelee, onko työtä mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan etätyönä. Omat toimistomme toimivat työskentelypaikkana kun tilanne ja asiakasprojekti sen sallii.

Hakuaika alkaa:

Q-Factory

Ottamalla testaukseen ja laadunvarmistukseen liittyvät asiat huomioon ohjelmistokehityksen alkuvaiheessa saavutetaan se laatu- ja toimintavarmuus, joka tekee yrityksestä menestystarinan.

Meillä on pitkä kokemus testiautomaatio- ja laadunvarmistuspalvelujen tuottamisesta yksityiselle ja julkiselle sektorille. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Ylivieskassa.

Puhelin: +358 10 418 230
Sähköposti: rekry@q-factory.fi
Sijainti: Kauppaneuvoksentie 8

Minkälaisessa työpaikassa sinä haluat työskennellä?

Haluatko vaikuttaa työsi sisältöön? Meillä työskentelet joustavassa ja matalassa organisaatiossa, jossa työntekijät voivat aidosti vaikuttaa omaan työhönsä. Työntekijät työskentelevät projekteissa, joissa he pääsevät parhaiten tuomaan esille omia vahvuusalueitaan. Mikä on sinun vahvuusalueesi? Monipuolisten projektien ja uusien asiakkuuksien myötä jokainen työntekijämme kehittyy niin osaamisen, teknologioiden kuin järjestelmäratkaisujenkin osalta.

Kiinnostaako sinua työpaikka testaus- ja laadunvarmistusammattilaisten joukossa? Meillä viihtyvät parhaiten oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi. Hae meille töihin avoimella hakemuksella tai katso avoimet työpaikat.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!