Full Stack -osaaja

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo kuudella paikkakunnalla. Rekrytoimme nyt ohjelmistokehittäjiä osaavaan porukkaamme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja sekä mukavan ja auttavan työyhteisön. Haemme asiantuntijoita työskentelemään asiakkaillamme erilaisten ohjelmistokehityshankkeiden parissa.

 

Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista:

· Javascript (esim. React, Angular, NodeJS, React Native, Vue)

· Web-teknologiat (HTML5, CSS)

· Rest

· JavaSpring

· Python

· Cloud

· DevOps

· Tietokannat

 

Lisäksi odotamme:

· Avoimuutta uusien asioiden oppimiselle

· Omatoimisuutta ja aktiivista työskentelyotetta

· Kommunikointikykyä sidosryhmien kanssa

· Ratkaisukeskeistä ajattelumallia

· Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tehtävässä pääset mukaan työskentelemään merkityksellisiin ja haastaviin projekteihin asiakkaidemme kanssa. Monipuolisten ja vaihtelevien projektien ansiosta työ on mielekästä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Lisäksi saat talollisen työkavereita niin asiakkaan projekteista kun meidän omasta porukastakin - työkavereitamme on kehuttu harvinaisen mukaviksi! Työsuhde-edut ovat luonnollisesti osa työntekijöidemme hyvinvoinnin tukemista.

 

Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Asiakasprojekti määrittelee, onko työtä mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan etätyönä. Omat toimistomme toimivat työskentelypaikkana kun tilanne ja asiakasprojekti sen sallii.

Hakuaika alkaa:

Codemen Oy

Kokeneita ammattilaisia ja Suomen suurin IT-verkosto

Codemen on ohjelmistoalan kokeneista ammattilaisista rakentunut konsulttiyritys. Lisäksi olemme Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto, joka kokoaa yhteen Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Verkostoon kuuluu jo yli 4000 ammattilaista!

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Ylivieskassa ja Joensuussa.

Puhelin: +358 10 336 2600
Sähköposti: rekry@codemen.fi
Sijainti: Kauppaneuvoksentie 8

Oletko sinä etsimämme ohjelmistokehityksen ammattilainen?

Oletko ohjelmistokehityksen rautainen ammattilainen? Onko sinulla monipuolista näkemystä moderneista IT-ratkaisuista ja kokemusta laajoista projekteista? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, katso avoimet paikat ja ota seuraava askel urallasi!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!