Full Stack Typescript -kehittäjiä

 

Etsimme joukkoomme kokeneita ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvavaa digipalvelutiimiämme. Hankkeissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin ja pidämme huolen siitä, että sinulla on parhaat mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntijuuttasi jatkuvasti.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Etsimme sinua, jos sinulle on kertynyt rautaista kokemusta sovelluskehityksestä, haluat haastaa itseäsi monipuolisten haasteiden parissa ja ennen kaikkea sinulla on kyky sekä halu oppia uutta.

Työssä onnistumiseen tarvitset vankan sovelluskehitysosaamisen lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet tiimipelaaja ja haluat olla osana n. 70 kehittäjän tiimiä, jossa on motivoituneita ja osaavia kollegoita.

Hankkeissamme on mahdollisuus päästä tekemään töitä mm. seuraavilla teknologioilla: TypeScript, React, Node.js, relaatiotietokannat/SQL, AWS. Meillä pääset laajasti vaikuttamaan siihen, millä teknologioilla työskentelet.

 

Mitä tarjoamme?

Ilmapiirimme on avoin ja kannustava, meillä työkaverit auttavat toisiaan. Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ​​Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin toteuttamiimme hankkeisiin.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 19.12.2021 mennessä. Lisätietoja  rekrytointiprosessista antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Hakuaika alkaa:

Netum Oy

 

Sijainti: Yliopistonkatu 58 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!