Fullstack-ohjelmistokehittäjä, Visma Sign

Sähköinen allekirjoittaminen jokaiseen yritykseen Pohjoismaissa 

Jo puolitoista miljoonaa ihmistä on allekirjoittanut dokumentteja Visma Signilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Samalla olemme säästäneet valtavasti paperia, luontoa ja aikaa. Viime vuonna palvelun otti käyttöönsä tuhansia asiakkaita. Kasvumme jatkuu ja investoimme tuotteen vahvuuksiin - nopea käyttöönotto, erinomainen käytettävyys ja allekirjoituskokemus sekä kehittäjille suunnattu API, joka mahdollistaa laajan integroituvuuden.

“Pelastitte bisneksemme jatkumisen mahdollistamalla allekirjoitusten muuttamisen digitaalisiksi nopeasti ja helposti.” --asiakaspalaute

Etsimme kehittäjiä, jotka tuovat selkeyttä ja energiaa

Asiakasarvon tuottaminen on kaiken toimintamme keskiössä. Olet kiinnostunut siitä, miten autamme asiakkaita ja käyttäjiä hyödyntämään palveluamme paremmin. Sinulla on systemaattinen ja selkeä toimintatapa, kehitysintoa ja tavoitteellisuutta. Haluat olla joka päivä parempi ja tuotat omalla osaamisellasi ja taidoillasi parempaa asiakaskokemusta.

  • Tiedät kuinka React-sovelluksia tehdään laadukkaasti ja ylläpidettävästi
  • Hallitset ainakin yhden olio-ohjelmointikielen, jonka kautta olet oppinut OO -ohjelmoinnin peruskäsitteet ja ajatukset
  • Sinulla on itsenäinen ote oman osaamisesi ja toiminnan kehittämiseen
  • Pohdit mielelläsi yhteistyössä, mitä voisimme tehdä vieläkin paremmin 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat 

Pääset työskentelemään muun muassa Docker, Kubernetes, GCP, ReactJs ja Terraform -teknologioiden parissa ja kasvattamaan osaamistasi. Kulttuurillemme ominaista on vapaus ja vastuullisuus. Olemme loistava työpaikka sinulle, jos haluat mukaan erinomaiseen porukkaan ja laajaan Visman kehittäjäyhteisöön. Saat vapauden miettiä, miten haasteita ratkaistaan sekä asiakasyritysten kannalta merkittäviä ja vastuullisia tehtäviä.

Visma Signin kuuden hengen kehittäjätiimissä päätöksiä tehdään itsenäisesti ja tuotteemme kasvu mahdollistaa myös sinulle päätäntävaltaa mm. tulevaisuuden teknologioiden ja työskentelytapoihin. Oma kädenjälkesi tulee varmasti näkymään niin meillä kuin asiakkaidemme arjessa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön reilulla 350 työkaverilla, modernit tilat ja työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia niin Visma Solutionsin tuotteiden parissa kuin globaalissa Visma-konsernissa. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kymmenenä vuonna.

Hae nyt ja kerromme mielellään lisää!

Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, mutta toivomme, että pääsisit ajoittain käymään toimistollamme (Lappeenranta, Lahti, Helsinki). Lähetä hakemuksesi 30.6.2022 mennessä

Tutustu Visma Sign-palveluun ja API-kuvaukseen, jotta saat lisätietoja tuotteestamme ja siitä, minkä parissa pääset työskentelemään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Larvala, puh. 050 4343343, e-mail antti.larvala@visma.com.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!