Fysiikan ja matematiikan lehtori

Haemme Metropolian Ammattikorkeakoulun Ajoneuvo- ja konetekniikan osaamisalueelle fysiikan ja matematiikan lehtoria. Koulutamme vuosittain reilut 160 osaajaa pääkaupunkiseudun työmarkkinoille. Etsimme henkilöä, jolla on vankan fysiikan ja matematiikan osaamisen lisäksi kyky ohjata opiskelijoita oppimaan motivoivalla ja inspiroivalla tavalla tarjoten heille sopivia haasteita ja osaat sovittaa opetuksesi opiskelijoiden tarpeiden mukaan. 

Toimenkuvaan kuuluvat fysiikan ja matematiikan opetus niin insinöörikoulutuksen LUMA-opetuksessa kuin soveltavasti konetekniikan ja ajoneuvotekniikan ammattiaineiden yhteydessä. Opetuskielenä on sekä suomi että englanti. Työtehtäviisi kuuluu myös opetussisältöjen, -menetelmien ja -ympäristöjen kehittäminen yhteistyössä tutkinto-ohjelmien muiden opettajien kanssa.  

 

Odotamme, että sinulla on 

  • ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (tutkinnon pääaine esim. fysiikka tai matematiikka). 

  • opettajan työhön vaadittavat pedagogiset opinnot tai suoritat ne kolmen vuoden sisällä työn aloittamisesta. 

  • opetus- ja/tai ohjauskokemusta.  

  • sujuva englannin ja suomen kielen taito. 

  • mahdollisuutta työskennellä sekä päivä- että iltaopetuksen parissa. 

Arvostamme lisäksi  

  • kokemusta digitaalisten oppimisympäristöjen käytöstä ja joustavista opetusratkaisuista kuten käänteisestä luokkahuoneopetuksesta (flipped classroom).  

  • osaamista matemaattisista ohjelmistoista. 

  • tuntemusta insinöörikoulutuksesta. 

 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaan. 

Kerron mielellään lisätietoja tehtävästä: 

Timo Junell, p. 050 342 0648 timo.junell@metropolia.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 17 000 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 120 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Arvostamme työyhteistön monimuotoisuutta ja teemme työtä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Leiritie 1
Logo

Fysiikan ja matematiikan lehtori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!