Fysioterapeutti Hopeaharju, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme fysioterapeuttia tehostettuun palveluasumiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.2023 - 17.3.2024 Kuusiolinna Terveyden alueelle. Työyksikköinä ovat tehostetun palveluasumisen yksiköt Hopeaharju ja Mäntyrinne.

Hopeaharju ja Mäntyrinne ovat tehostetun palveluasumisen noin 30 paikkaisia yksiköitä. Yksiköissä asuvat ikäihmiset saavat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. Yksiköissä asuu ikäihmisiä, joiden toimintakyky on heikentynyt niin, etteivät he kykene asumaan kotonaan tukipalveluista huolimatta.     

Fysioterapeuttina vastaat asukkaiden toimintakyvyn kartoituksesta, kuntoutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti.

Etsimme innostunutta osaajaa, jolla on asukaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi.

Edellytämme valitulta henkilöltä fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käytössämme myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hopeaharjun palveluvastaava Marika Juurakko p. 040-7570568, marika.juurakko@pihlajalinna.fi, palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716 802 outi.kytonen@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa jatkettu.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Laajat työterveyshuollon palvelut
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

Hoivakoti Hopeaharju, Ähtäri

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Sijainti: Sairaalantie 2, Ähtäri
Logo

Fysioterapeutti Hopeaharju, Kuusiolinna Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!