Fysioterapeutti kesäsijaisuus -Kolmostien Terveys Oy

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö meillä Kolmostien Terveydessä?

 

Etsimme nyt kesätöihin tk-sairaalaan juuri sinua fysioterapeutti tai fysioterapeuttiopiskelija!

 

Meille Kolmostien Terveydessä unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan yksilöllisellä perehdytyksellä.

Fysioterapeutti toteuttaa kuntoutuksen arviointia, suunnittelua ja toimenpiteitä asiakkaan toiminta- ja liikuntakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Hän huolehtii työssään asiakkaan tavoitteellisesta kuntoutuksesta yhteistyössä muun tiimin kanssa. Ole innokas ja hyppää rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita meillä on tarjota!

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Mahdollisuuden tienata kesäsijaisuudestasi jopa 700€ extraa! Kesäsijaisuutesi pituuden mukaan voit saada itsellesi kesäbonusta jopa 700€ palkan päälle. Kesäbonus koostuu seuraavasti: 3 viikkoa/150€, 6 viikkoa/300€ tai 9 viikkoa/700€. Viikkojen ei tarvitse olla peräkkäisiä viikkoja, mutta niiden tulee olla vähintään kahden viikon jaksoissa. Kesäbonus maksetaan suhteessa työaikaprosenttiin. Kesäbonus on voimassa ajalla 1.5.-30.9.24.

  • Tarjoamme mahtavan tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Voimme auttaa sinua kesätyöasunnon etsimisessä.
  • Järjestämme kesällä kaikille pihlajalinnalaisille kesätyöntekijöille yhteiset Pihlis-festarit, joten pääset osaksi kesätyöporukkaa niin omassa yksikössäsi kuin myös ympäri Suomen!

 

Edellytykset tehtävään:

  • Tehtävään hakeminen edellyttää fysioterapeutin tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin tai loppuvaiheen fysioterapiaopintoja.
  • Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö.
  • Opiskelijalla tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä yli 3kk:n työsuhteeseen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).
  • Olemme savuton työyhteisö.


Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit soittaa meille tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

 

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Hakuaika tehtävään 29.12.23-30.4.24.

Lisätietoja: Salla Kallioniemi, salla.kallioniemi@pihlajalinna.fi, p. 044 786 5417

Haku alkaa ja päättyy

Kolmostien Terveys Oy

Sijainti: Parkanontie 48
Logo

Fysioterapeutti kesäsijaisuus -Kolmostien Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!