Fysioterapeutti

Täydennämme Vaasan tiimiämme ja etsimme joukkoomme fysioterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille! 

Etsimme joukkoomme uutta fysioterapeuttia määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen. Pääset työskentelemään monipuoliseen työnkuvaan lasten ja aikuisten pariin. Työ sisältää sekä neurologisia että tules-asiakkaita. Työ on liikkuvaa ja asiakaskäynnit toteutetaan sekä toimipisteellämme että asiakkaiden toimintaympäristöissä. Tehtävässä on mahdollisuus oman kielitaidon mukaan työskennellä sekä suomen- että ruotsinkielisten asiakkaiden parissa.


Joustava työantaja  

Meillä on käytössä joustava työaika arkisin, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Tehtävä on määräaikainen, vanhempainvapaan sijaisuus, ainakin marraskuuhun 2024 asti. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan lokakuun aikana.

Vaasan Raastuvankadun toimipiste tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluja sekä kaksikielistä puhe- ja toimintaterapiaa. Moniammatillinen tiimi mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

 
Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.  
 • Kokoaikaisen työsuhteen kuukausipalkalla.
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin.
 • Työsuhteessa laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.  
 • Työsuhteessa reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.  
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.  

 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Fysioterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen aikuisten ja lasten fysioterapiasta.
 • Eduksi katsomme suoritetun Trimmi-koulutuksen.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.  
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 
 • Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian nettisivujen kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/fysioterapeutti/ZL2rAO

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Kuokkanen p. 0407022776 tai katja.kuokkanen@coronaria.fi ja rekrytointikoordinaattori Miia Suomi p. 0401498401 tai miia.suomi@coronaria.fi Jätäthän tarvittaessa viestin, niin soitamme takaisin mahdollisimman pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 4200 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys. Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Raastuvankatu 22, 65100, Vaasa
Logo

Fysioterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!