Fysioterapeutti

Täydennämme huippuosaajista koostuvaa tiimiämme Savonlinnassa, ja etsimme fysioterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille!
 

Meillä fysioterapeuttina työskentelet monen ikäisten asiakkaiden parissa. Tehtävänkuvasi koostuu neurologisen fysioterapian lisäksi myös TULES-fysioterapiasta. Toimipisteemme sijaitsee Savonlinnassa, minkä lisäksi työtä tehdään liikkuvasti asiakkaan toimintaympäristöissä ympäristökuntien alueella. Itsenäinen kalenterointi ja joustava työaika arkisin klo 8–18 välillä mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
 

Tiimissämme työskentelee pääasiassa fysioterapeutteja ja lisäksi muita kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Palvelupäällikkö on itsekin fysioterapeutti ja hän huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli 1500 terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Fysioterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Kokemus neurologisesta fysioterapiasta katsotaan eduksi.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
   

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/fysioterapeutti/ZjKrAO

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelevän tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote.

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antavat palvelupäällikkö, fysioterapeutti Minna Ropponen, 040 147 4164 tai minna.ropponen@coronaria.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Hammasetu
 • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

 

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Olavinkatu 60
Logo

Fysioterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!