Fysioterapeutti

Täydennämme Ylivieskan moniammatillista tiimiä ja etsimme joukkoomme fysioterapeuttia – olisitko sinä uusi vahvistuksemme?


Moniammatillisessa Ylivieskan tiimissä työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykoterapeutti, sosionomi sekä sairaanhoitaja. Fysioterapiassa asiakkaina on eri-ikäisiä asiakkaita painottuen työikäisten TULES- sekä neurologiseen kuntoutukseen. Kuntoutustyötä toteutetaan Ylivieskan toimipisteemme tiloissa sekä kotikäynteinä Ylivieskassa ja sen lähiympäristössä. Työskentely on mahdollista myös Nivalan toimipisteellä. Tehtävän aloitus on alkuvuodesta 2023 ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Joustava työaika arkisin klo 8–18 välillä mahdollistaa työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi. Voit olla joko vastavalmistunut ammattilainen tai kokenut konkari - tärkeintä, että olet työstäsi innostunut!

 

Joustava työnantaja

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.
  • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
  • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
  • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
  • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Fysioterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
  • Ajokorttia.
  • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
  • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
  • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/fysioterapeutti/ZyOGkm

 

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Jenny Hilonen, p. 040 193 3467,  jenny.hilonen@coronaria.fi tai rekrytointikoordinaattori, p. 040 630 9547, anni.kinnunen@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Kauppakatu 9 LH 12, Ylivieska

Logo

Fysioterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!