Fysioterapeutti

Coronaria Kuntoutuspalvelut on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä kuntoutuskursseja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen.

 

Etsimme fysioterapeuttia Järvenpään ja Tuusulan huippuammattilaisten tiimiin – olet lämpimästi tervetullut meille!

Tehtävässämme asiakaskunta on pääasiassa neurologisia aikuisasiakkaita. Työtä tehdään sekä toimipisteellä että liikkuvasti Keski-Uudenmaan alueella. Voit valita toimipisteeksesi Tuusulan tai Järvenpään toimitilat, kumpi vain sinulle paremmin sopii. Itsenäinen kalenterointi ja joustava työaika arkisin klo 8–18 välillä mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi. Voit olla joko vastavalmistunut ammattilainen tai kokenut konkari - tärkeintä, että sinulla on intoa ja kiinnostusta neurologista kuntoutusta kohtaan.
 

Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä vakituiseen työsopimussuhteeseen joko koko- tai osa-aikaiseen työhön.

Tiimissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia sekä kokeneita fysioterapeutteja, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Tiimivastaava on itsekin fysioterapeutti ja hän huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammatillista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.
 • Kuukausipalkan joustavasti osa- tai kokoaikaisella sopimuksella, joka tukee myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Fysioterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Perehtyneisyyttä neurologiseen fysioterapiaan.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/fysioterapeutti/m2JeVm

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa aluejohtaja Tiina Vauhkonen, p. 050 467 9995 tai tiina.vauhkonen@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Mannilantie 44, 3. krs, 04400, Järvenpää
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!