Fysioterapeutti

Haemme Coronaria Vervelle Helsinkiin ja Vantaalle

FYSIOTERAPEUTTIA / TYÖFYSIOTERAPEUTTIA

Tule tekemään mielenkiintoista ja haastavaa työtä työikäisten ammatillisen kuntoutuksen parissa. Tehtäväsi on tukea asiakkaitamme jaksamaan ja jatkamaan pidempään työurallaan sekä avaamaan näköaloja uusille urille.  Autat asiakkaitamme ymmärtämään fyysisen työ- ja toimintakyvyn merkityksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin arjessa ja työelämässä sekä tuet heitä näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Työskentelet osana moniammatillista tiimiä sekä yksilö- että ryhmäohjauksen keinoin. Työsi voi tapahtua kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, joustavasti tuntityönä tai ammatinharjoittajana, vähintään kuitenkin 3 pv/vko. Työ voi alkaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.

Arvostamme kokemustasi kuntoutuspalveluista erityisesti ASLAK-, TYK- ja KIILA-kuntoutuksesta sekä työterveyshuollon palveluista. Työssäolevien KIILA-kuntoutuksen lisäksi fysioterapeuttimme työskentelee myös ammatillisessa kuntoutusselvityksessä, Taito-kuntoutuksessa sekä nuorten ITU- ja OPI-kursseilla. Työskentelemme ajoittain myös englannin kielellä ja hybridityön periaatteiden mukaisesti. Työ vaatii aktiivista ja itsenäistä työotetta, mutta myös joustavaa tiimityöskentelyä.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn alan johtavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työtä yhdessä kehittämällä pidämme huolen sujuvista prosesseista ja laadukkaasta tekemisestä. Tukenasi on koko Coronarian fysioterapeuttien valtakunnallinen verkosto ja moniammatillinen pääkaupunkiseudun työyhteisö. Toimipaikkamme sijaitsevat Itä-Pasilassa, Tikkurilassa ja Tapiolassa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 3.8.2022 mennessä. Lisätietoja puhelimitse kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti 30.6. ja 1.8. klo 15 – 16, p. 040 5469 139 ja muina aikoina sähköpostitse outi.ripatti@coronaria.fi.   

 

   

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria Verve

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. 1.4.2022 alkaen toteutamme ammatillista kuntoutusta, terapiapalveluita ja työpaikkojen valmennusta Coronaria Terameri Oy:n nimellä. Olemme osa laajempaa kuntoutuksen moniammatillista osaajaverkostoa, Verve-ryhmää ja Coronaria-ryhmää. Tarjoamme uramahdollisuuksia yli 20 paikkakunnalla.

Puhelin: 044 463 6000

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!