Globaalikasvatuksen suunnittelija

Osaava ja idearikas

Globaalikasvatuksen suunnittelija,

tule kanssamme edistämään kestävää kehitystä, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta!

Tehtävässä tuet kouluja ja nuorisosektoria globaalikasvatuksen toteutuksessa sekä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä. Suunnittelet ja toteutat kasvatusalan ammattilaisille suunnattuja koulutuskokonaisuuksia ja kehität uusia opetusmenetelmiä ja -materiaaleja. Tuet koulujen kestävää kehitystä ja tasa-arvoa edistävää toimintakulttuuria. Tehtävään sisältyy myös aiheeseen liittyvien projektien ideointia ja hankehallintoa. Pääset tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa ja kannustavassa työyhteisössä. 

Työtehtäviin kuuluvat:

  • Globaalikasvatukseen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvien koulutusten suunnittelu, kouluttaminen sekä koulutusten markkinointi. Koulutukset toteutuvat osin verkossa

  • Globaalikasvatusmateriaalien tuotanto ja kehittäminen 

  • Hankehallintoon liittyvät tehtävät (suunnittelu, rahoitushakemukset, arviointi ja raportointi) 

  • Asiantuntijaverkostoissa toimiminen 

  • Tapahtumajärjestelyjä ja globaalikasvatukseen liittyviä viestintätehtäviä

Sinulla on:

  • Globaalikasvatuksen ja kestävän kehityksen kasvatuksen vahva osaaminen. Merkittäväksi eduksi lasketaan osaaminen tasa-arvosta ja sukupuolitietoisesta kasvatuksesta sekä antirasistisesta pedagogiikasta

  • Hyvä koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittu pedagoginen osaaminen ja ymmärrys opetussektorin toiminnasta

  • Vankka kokemus osallistavien menetelmien käytöstä ja kouluttamisesta niin läsnä kuin verkossa sekä hyvät fasilitointitaidot

  • Positiivinen, kehittävä työote sekä vahvat tiimityötaidot. Viestit työstäsi kohderyhmille ja yhteistyökumppaneille selkeästi ja innostavasti 

  • Merkittäväksi eduksi lasketaan kokemus opetustehtävistä, nuorten vapaa-ajan ohjaamisesta sekä projektihallinnosta ja rahoitushakemuksista.   

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 10.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Työskentelemme joustavasti etänä ja Helsingin Vallilassa sijaitsevalla toimistollamme. Tehtävä sisältää toisinaan kotimaan matkoja ja satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä sijoittuu palkkajärjestelmässämme vaativuusluokkaan 5, ja aloituspalkka on noin 3100-3400 euroa kokemuksesta ja osaamisesta riippuen. 

Hakemus ja CV jätetään Planin rekrytointijärjestelmään 30.11.2022 mennessä (hakemus vapaa kuvaus -kenttään ja CV liitteeksi). Työhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti pe 9.12.

Planin globaalikasvatuksesta voit lukea osoitteesta globaalikoulu.net. Lisätietoja antaa kotimaan toiminnan ja vaikuttamisen johtaja Karoliina Tikka (050 377 0003) 22.11. klo 15–16 ja 28.11. klo 10–11.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehittyvien  tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 90 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta.

Olemme saaneet The Siqnificant Companylta Future Workplaces -sertifikaatin jo kolmena vuotena peräkkäin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Teollisuuskatu 13
Logo

Globaalikasvatuksen suunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!