Graafinen suunnittelija / Creative

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Graafista suunnittelijaa / Creativea Helsinkiin

Graafisena suunnittelijana toimit markkinointitiimissä Valokuitusen visuaalisena portinvartijana, jossa vastaat markkinointimateriaalien suunnittelusta, tuotannosta ja visuaalisen ilmeen kehittämisestä.

Ymmärrät erilaisten mainonnan pintojen ja kanavien vaatimukset sekä lainalaisuudet ja et pelkää ryhtyä tuottamaan niihin parhaiten sopivia ratkaisuja ketterästi ja kokeilevalla tavalla. Työnkuvaan kuuluu visuaalisten materiaalien tuotantoa, hallinnointia ja koordinointia niin mainoskampanjoihin, suoramainontaan, esitteisiin, someen kuin tapahtumiinkin

Roolissasi teet töitä itsenäisesti, markkinointitiimin sekä ulkopuolisten kumppaneiden (painotalot, media- ja mainostoimistot) kanssa. Sinulla on kokonaisvaltainen näkemys tekemiseen sekä ymmärrys markkinointitoimenpiteiden erilaisista tarkoituksista. Pääset työssäsi kehittämään Valokuitunen-brändiä ja saat tuoda visuaalisen osaamisesi sekä näkemyksesi Valokuitusen markkinointiin. Työkavereina ja tukena sinulla on markkinointitiimin lisäksi koko Valokuitusen kannustava työyhteisö.

Toivomme sinulta:

Viihdyt nuoressa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa nopeatempoisen ja itsenäisen työn äärellä ja haluat itseohjautuvasti ottaa ja kantaa vastuuta. Et säikähdä keskeneräistä, vaan sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen asenne, ja näet kehittymisen mahdollisuudet ympärilläsi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, haluat saada asioita aikaan ja kasvattaa ammattitaitosi uudelle tasolle.

Toivomme, että sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, joka tukee tehtävässä menestymistä
  • Vähintään 3 vuoden työkokemus graafisesta suunnittelusta tai siihen verrattavasta työstä
  • Luovaa visuaalista silmää sekä näyttöä graafisista toteutuksista ja Adoben ohjelmista (Illustrator, InDesign, Photoshop)
  • Animointiosaaminen sekä kokemus Midjourneyn tai muun vastaavan työkalun käytöstä lasketaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen, luovan ja monipuolisen tehtävän, jossa näet työsi tulokset ja saat ottaa vastuuta
  • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla.
  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka ja Suomen parhaat -listattu yritys 2023

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä

Kiinnostuitko?

Tule mukaan tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan, ja hae tehtävää 28.7.2024 mennessä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 37,5 h/vko. Liitäthän hakemukseesi CV:n, hakemuskirjeen sekä portfolion. Toimimme hybridityöskentelymallin mukaisesti, osan työviikosta voi työskennellä halutessaan kotoa ja osan Helsingin toimistolta käsin.        

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus ja joustava työaika, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu, polkupyöräetu sekä alennus Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
  • Arvomme ovat ilo, rohkeus ja luottamus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa. Työmme on palkitsevaa, teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@valokuitunen.fi
Sijainti: Valimotie 21, 00380 Helsinki

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Omistuspohjamme CapMan Infra ja Telia Company tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo yli 300 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 400 miljoonaa euroa nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Lue lisää Valokuitusesta