Growth marketing product manager

Haemme Sanoman mediamyynnin SME-liiketoiminnasta vastaavaan yksikköön tuotepäällikköä, jolta löytyy näkemystä siitä, miten markkinoijat voivat menestyä Googlen palveluiden, sosiaalisen median palveluiden sekä verkkosivustojen avulla.

Mikäli innostut mahdollisuudesta kehittää ja kaupallistaa tuotteistusta itseohjautuvasti, tykkäät vauhdikkaasta työympäristöstä etkä luovuta vaikeissakaan tilanteissa, tämä rooli voisi olla sinulle! Tehtävässä vastaat Sanoman kasvumarkkinointipalveluiden tuotteistuksesta, tarjooman kehityksestä sekä kaupallistamisesta SME-yrityksille.

Tehtäväalueeseesi kuuluu mm.:

 • Googlen tuoteperheen kaupallistaminen sekä kehitys SME yrityksille
 • Meta tuoteperheen kaupallistaminen sekä kehitys SME yrityksille
 • Kotisivutuotteiden kaupallistaminen sekä kehitys SME yrityksille
 • Yllä mainittujen paketointi yhdessä Sanoman mediatuotteiden kanssa
 • Tuotehallinta kuten mm. hinnoittelu, järjestelmät, prosessit ja yhteistyösopimukset

Taustaltasi toivomme, että olet digimarkkinoinnin asiantuntija, jolla on näkemystä siitä mihin suuntaan markkinointikenttä kehittyy ja mitä pk-sektorin asiakkaat markkinointiratkaisuiltaan kaipaavat. Voit olla taustaltasi esimerkiksi asiakaskokemusta omaava digisuunnittelija, kehitystehtävissä työskennellyt digiosaaja, asiantunteva digimyyjä tai markkinointia työkseen ostanut henkilö.  

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat mm.:

 • Kykyä vastata tuoteryhmistä omistajan roolissa, jolloin vastaat kehitysroadmapista ja toimenpiteistä eli työ vaatii sinulta itseohjautuvuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
 • Kykyä johtaa ja viedä läpi projekteja itsenäisesti
 • Kykyä laajaan sidosryhmätyöhön 

Hakemaltamme henkilöltä toivotaan kokemusta, ymmärrystä tai osaamista:

 • SME-yritysten digitaalisista markkinointitarpeista
 • Google Ads & Facebook Business Manager suunnittelusta
 • Google Analyticsin hyödyntämisestä
 • Kotisivusuunnittelusta, SEO:sta, evästehallinasta ja Google Tag Managerista
 • Asiakastyöstä yllämainittujen kanssa
 • Eduksi katsotaan laaja-alainen ymmärrys mediamainonnasta digistä printtiin ja telkkarista ulkomainontaan

Tarjoamme sinulle alati kehittyvän, mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden työskennellä organisaatiossa, jossa fokus on asiakkaiden myynnin kasvussa. Tässä tehtävässä et tule valmiiseen muottiin, vaan työnkuva tulee muovautumaan sinun näköiseksi. Saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi isossa mediatalossa alan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Työskentelet joustavasti etänä sekä toimistolla Helsingissä, Tampereella tai Turussa.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 11.6.2023 täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Product Portfolio Lead

Tomi Jäppinen

040 58 95 365

tomi.jappinen@sanoma.com

https://www.linkedin.com/in/tomijappinen/

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sanoma Media Finland

Mahdollistamme markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Tunnemme suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudumme intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yksikömme kulttuurin keskiössä ovat ihmiset. Osaaminen, rentous, rohkeus ja kasvunnälkä ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Porkkalankatu 20, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Growth marketing product manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!