HAE HELPOSTI - Avoin hakemus

Leijona Catering Oy
Viestikatu 7 B, 70600 Kuopio

Hakuaika alkaa:

Hae meille töihin helposti!

Vastaa helposti monivalintakysymyksiin ja lähetä tällä tavoin avoin hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä, kun sinulle mahdollisesti sopiva tehtävä avautuu.

Me Leijonassa teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Huolehdimme muun muassa varuskuntien, vankiloiden ja poliisiopiskelijoiden ruokapalvelusta. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään.

Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista.

Olitpa sitten kokenut kokki, ravintola-alan opiskelija, alanvaihtaja tai ruuanlaitosta kiinnostunut nuori, meillä on paikka sinulle. Haemme jatkuvasti uusia osaajia keittiöihimme ympäri Suomen.

Eikä hätää, vaikket vielä olisikaan ammattilainen! Trainee Leijona-ohjelmassamme voit kouluttautua ravintola-alan ammattiin myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/

Tuemme henkilöstömme vapaa-ajan harrastuksia ja hyvinvointia tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, laajan työterveyshuollon sekä monia muita vapaa-ajalla käytettäviä etuja.  

Otamme Sinut avosylin vastaan sellaisena kuin olet. Huolehdimme myös, että saat hyvän perehdytyksen ja työkavereidesi täyden tuen.

Tarjoamme varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!  

Tervetuloa meille töihin, odotamme juuri Sinua.

Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!