Hae mekaanikoksi avoimella hakemuksella

Näytä supervoimasi ja voit päästä osaksi Rinta-Joupin Autoliikkeen menestystarinaa!

Valtakunnallinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaitamme 11 paikkakunnalla ja aika ajoin tarvitsemme lisävahvistusta ammattitaitoisiin huoltotiimeihimme ympäri Suomen. Olit sitten kokenut konkari tai tuoreempi ajoneuvoasentajan koulutuksella varustettu lupaus, hae meille mekaanikoksi työskentelemään monipuolisten huolto- ja korjaustehtävien parissa!

Odotamme sinulta

Mekaanikon monipuoliseen työnkuvaan kuuluu asiakkaidemme autojen korjaus- ja huoltotoimenpiteiden suorittamista sekä vianhakua. Tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. ajoneuvoasentaja tai -mekaanikko) lisäksi tärkeää meille on sitoutunut ja kehittymishaluinen asenne. Mekaanikkona tarkan ja huolellisen työnjäljen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Autoalan ja -tekniikan kehittyessä kovaa vauhtia, toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta sähköiseen vianhakuun ja koet haastavammatkin tapaukset mielenkiintoisina. Lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, organisointitaidot sekä ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävässä menestymisessä.

Panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun sekä viimeisen päälle viritettyyn asiakaskokemukseen. Autoalan kehittyessä ja sähkötekniikan lisääntyessä ylläpidämme huoltotiimimme ammattitaitoa jatkuvasti mm. autovalmistajien ja maahantuojiemme säännöllisillä koulutuksilla.

Tarjoamme sinulle

Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä sinua odottaa ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö ja tukenasi on koko osaava organisaatio, mikä mahdollistaa loistavasti ammatillisen kehittymisen. Pohjimmiltamme olemme perheyritys: hoidamme asiat mutkattomasti ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin.

Kerro hakemuksellasi meille itsestäsi, osaamisestasi sekä siitä, missä seuraavista toimipisteistä olisit kiinnostunut työskentelemään: Jyväskylä, Kempele, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Salo, Tervajoki, Turku tai Vaasa.

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun suoraan yhteydessä, mikäli sopivia työmahdollisuuksia tarjoutuu.

Haku alkaa ja päättyy

Rinta-Joupin Autoliike

Rinta-Joupin Autoliike on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 28 toimipistettä ja palvelemme asiakkaita Espoosta Rovaniemelle. Kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua osoitteessa rinta-jouppi.com. Edustamme 5 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 8 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme yli 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 500 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 600 henkilöä. 

Tervajoen toimipisteeseemme pääset virtuaalisesti tutustumaan oheisesta linkistä: https://virtualtours.rvn-consulting.fi/tour/rinta-jouppi-tervajoki

Sijainti: Olkitie 7
Logo

Hae mekaanikoksi avoimella hakemuksella

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!