Määräaikainen / Metallitehtaantie 48, 67900

Haemme 60 kesätyöntekijää

Hae tähän työpaikkaan

HAEMME 60 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ KOKKOLAAN

Kesätyöntekijät työllistyvät etupäässä tuotantoon, kunnossapitoon ja laboratorioon, mutta myös hallintoon ja tuotetoimitukseen. Etusija henkilöitä valittaessa on niillä, jotka omaavat aikaisempaa, soveltuvaa työkokemusta tai opiskelun perusteella tarvitsevat työharjoittelua. Edellytämme työn alkaessa vähintään 18 vuoden ikää.

Toimi nopeasti, sillä hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 13.2.2022.

 

"Mielestäni työpaikalla toteutuu erityisen hyvin tällä hetkellä kaikkien tasa-arvoinen kohtelu, kaikki ovat samalla viivalla statuksesta riippumatta."

Kesätyöntekijäpalaute vuodelta 2021

Työpaikasta lyhyesti

  • Haemme 60 kesätyöntekijää, Määräaikainen
  • Jervois Finland Oy, Metallitehtaantie 48, 67900
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Mahtava tiimi!
  • Laaja työterveyshuolto
  • Kattavat liikunta- ja kulttuuriedut

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan.

Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 60 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV).

Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.

Puhelin: 06 828 0111
Sijainti: Metallitehtaantie 48, 67900
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!