Haemme nyt TTK-tekijöitä Kiipulaan!

Ja ei, emme hae Tanssii tähtien kanssa -kisaajia, vaan Tarvittaessa Töihin Kutsuttavia -tähtityyppejä!  

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, mitä työtä haluat tehdä ja kertoa milloin olet käytettävissä. Osa tehtävistä saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Avullasi varaudumme äkilliseen lisätyövoiman tarpeeseen (esimerkiksi sijaisuudet tai ruuhkahuiput) Kiipulasäätiön eri tehtävissä.

Työ sopii vaikkapa opiskelijoille, eläkeläisille ja/tai kaikille lisäansioista kiinnostuneille. Voit olla kokenut, kokematon, alaa opiskeleva tai alalle aikova.

Meillä pärjäät, jos sinulla on

  • kyky heittäytyä ja tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin,
  • hyvät yhteistyötaidot ja
  • positiivinen asenne.

Keikkoja avautuu hakuun ympäri vuoden eri toimipaikkoihimme (Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Tampere, Nokia, Lahti, Kouvola, Vantaa, Sastamala, Valkeakoski). Tarvitsemme keikkailijoita muun muassa keittiölle, kiinteistötehtäviin, siivoukseen, puutarhalle, majoituspalveluihin, avustajiksi ja ohjaajiksi ammattiopistolle. 

Ilmoittaudu mukaan keikkailijoidemme ryhmään kertomalla itsestäsi! Otamme sinuun yhteyttä, kun haluamaasi toimipaikkaan avautuu juuri sinulle sopiva paikka.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään ennen tehtävässä aloittamista rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tämä on meidän yhteinen duuni! Tervetuloa mukaan joukkoon!

Tutustu opiskelijan keikkatyöhön

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: tarvittaessa töihin kutsuttava

Kiipulasäätiö

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me Kiipulassa tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Kiipula on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Perustehtävämme on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kokonaisuuteemme kuuluu Kiipulan ammattiopisto, Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista ja toimimme yhdeksällä paikkakunnalla. Olemme savuton työpaikka.

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme.

Millaista on työskentely Kiipulassa?

Tutustu työntekijätarinoihimme ja -videoihimme Meidän yhteinen duuni -sivulla. Sivulta löydät myös lisätietoa arvoistamme ja työsuhde-eduistamme.

Sähköposti: rekry@kiipula.fi
Logo

Haemme nyt TTK-tekijöitä Kiipulaan!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!