Hallinto- ja talousjohtaja

 

Suomen Lähetysseura on kirkon lähetysjärjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä.  Lähetysseura tekee työtä uskon, toivon ja rakkauden puolesta 27 maassa ympäri maailmaa.

 

Nykyisen johtajan siirtyessä eläkkeelle haemme

hallinto- ja talousjohtajaa

 

Etsimme hallinto- ja talousjohtajaa johtamaan Lähetysseuran taloutta, henkilöstöhallintoa sekä IT-palveluja.

Hallinto- ja talousjohtajana vastaat talouden ja hallinnon strategisesta suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Talouden johtamiseen sisältyy myös vastuu  Lähetysseuran omistamien kiinteistöjen hallinnasta sekä sijoitustoiminnasta.  Hallinnon johtamiseen sisältyvät HR-toiminnot sekä ICT-palvelut. Hallinto- ja talousjohtaja toimii toiminnanjohtajan alaisuudessa. Hän on työsuojelupäällikkö ja johtoryhmän jäsen.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on kokemusta hallinnon ja talouden tulosvastuullisista johtotehtävistä. Sinulla on erinomaiset esihenkilö- ja johtamistaidot, osaat kehittää toimintaprosesseja ja sinulla on kokemusta strategisten kokonaisuuksien hallinnoimisesta. Osaat toimia hyvän hallintotavan mukaisesti. Sinulla on valmiuksia toimia kirkon lähetystyön ja kansainvälisen työn kontekstissa ja sitoudut Suomen Lähetysseuran missioon, arvoihin ja strategiaan. Edellytämme suomen kielen erinomaista osaamista, hyvää englannin kieltä ja vähintään tyydyttävää ruotsinkieltä. 

 

Tiedusteluihisi vastaa Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson p. 043 824 0649 (30.1.-1.2. klo 14-16 ja 6.– 8.2. klo. 15-17).

Voit myös kysyä tehtävästä  Eezy Oy:n johtavalta konsultilta Antti Joutsenolta p. 040 541 0858.

 

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa personnel.eezy.fi  12.2.2022 mennessä.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Suomen Lähetysseura

Sijainti: Helsinki
Logo

Hallinto- ja talousjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!