Hallintojohtaja

 

Oletko asioiden määrätietoinen eteenpäin viejä vahvoilla vuorovaikutustaidoilla?

Tervetuloa osaksi Ison pikkukaupunkimme johtoryhmää!

 

Haemme nyt kylpyläkaupunkiimme

Hallintojohtajaa

 

Ikaalinen on viehättävä ja ihmisenmittainen matkailukaupunki, jossa monipuolinen osaaminen, koulutus ja kulttuuri mahdollistavat kehityksen Pirkanmaan kasvun kehällä. Meillä asukkaat pääsevät nauttimaan sekä maaseutumaisista järvimaisemista, kauniista kaupunkimme keskustasta, että hyvistä liikenneyhteyksistä esimerkiksi Tampereelle.

Ikaalinen tunnetaan laajasti Kylpylästään ja Sata-Häme soi -juhlistaan. Kaupunki panostaa yleensäkin kulttuuri- ja hyvinvointimatkailun tarjoamiin kehittämismahdollisuuksiin sekä eri liikuntamallien kestävään tukemiseen.

 

Ikaalisten hallintojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä pääset osalliseksi tähän kaikkeen ja tulet toimimaan mm. keskeisessä roolissa tulevissa hyvinvointialueeseen liittyvissä organisaatiomuutoksissa.

 

Oletko sinä etsimämme hallintojohtaja?

Hallintojohtajana tulet johtamaan kaupunkimme hallinto- ja henkilöstöpalveluita. Toimit hallinto-osaston esihenkilönä, kaupungin johtoryhmän jäsenenä sekä kaupunginjohtajan sijaisena. Tehtävä edellyttää vahvoja organisointi- ja ongelmaratkaisutaitoja sekä kykyä tunnistaa kehittämisen tarpeet ja saada aikaan tarvittavia muutoksia. Arvostamme hakijassa erityisesti vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella, ehdottaa ja keskustella. Käytät erilaisia järjestelmiä sujuvasti ja toimintasi on aina kehitysmyönteistä.

Kelpoisuusvaatimuksena hallintojohtajalta edellytämme virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja –talouteen sekä henkilöstöhallintoon. Lisäksi virkaan valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa käytännön kokemusta kunnallis- tai julkishallinnosta. Arvostamme hyvää kielitaitoa sekä vahvoja yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa toimimiseen. Eduksesi katsomme myös osaamisesi arkistonhallinnan tehtävistä sekä julkishallinnon juridisen osaamisen.

 

Hae meille!

Tehtävään haetaan sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa Kuntarekry.fi. Liitä mukaa opinto- ja työtodistusjäljennöksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi 26.9.2022 klo 15 mennessä. Alustavan aikataulun mukaisesti tehtävän haastattelut tulevat ajoittumaan viikolle 41, mahdolliset soveltuvuuden arvioinnit toteutamme viikolla 42.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Eeva Viitanen p.044-7301250

 

Hae tehtävään tästä!

Haku alkaa ja päättyy

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki työnantajana on uskaltava, rohkea, kokeileva ja kehittävä kaupunki. Jokaisessa tehtävässä, jokaisella toimialalla on lupa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kehittää omaa perustyötä yhteistyössä muiden työkavereiden kanssa. Suomen parhaat palvelut tehdään innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla työotteella. Osana tällaista yhteisöä on hyvä toimia!

 

 

Sijainti: Ikaalinen
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!