Hallintopäällikkö, Vestra Oy

Vestra (www.vestra.fi) on kokeneiden juristien vuonna 2021 perustama suomalainen lakifirma. Vestran toimisto sijaitsee Aleksanterinkadulla ja kasvavaan Vestra-tiimiin kuuluu tänään 20 juristia sekä muutama harjoittelija. Vestra on businessjuridiikan edelläkävijä, ja ydinosaaminen löytyy mm. yritysjärjestelyistä, yhtiö- ja työoikeudesta, pääomasijoittamisesta, rakentamisesta, riidanratkaisusta ja sopimusoikeudesta.

Toiminnan kasvaessa Vestra hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen iloista ja tehokasta:

Hallintopäällikköä

Tehtäväsi:
Etsimämme hallintopäällikkö toimii CFO:n oikeana kätenä ja vastaa juristien avustamisesta laskutuksessa ja talousraportoinnista. Työskentelet tiiviisti yhdessä HR:n kanssa ja avustat mm. henkilökunnan hyvinvointiin liittyvissä asioissa, kuten perehdyttämiseen, työterveyteen, työsuhde-etuihin, muistamisiin, ja henkilöstön tapahtumiin liittyvissä asioissa, vuosilomien koordinoinnissa sekä avustat tarvittaessa rekrytoinneissa ja osallistut muihin vastaaviin HR-tehtäviin. Lisäksi vastaat perinteisistä office manager -tehtävistä sisältäen toimiston operatiivisen ja käytännön toiminnan sujuvuuden varmistaminen; mm. sopimus-, vuokra-, siivous-, IT, leasing, toimistotarvikkeet ja muut vastaavat asiat. Apunasi sinulla on päivittäin 1–2 reipasta harjoittelijaa, jotka ovat oikeustieteen opintojensa alkuvaiheessa (yhteensä 3–4 osa-aikaista opiskelijaa). Toimit heidän lähiesihenkilönään ja perehdytät ja neuvot heitä tarpeen mukaan. Intranetin ylläpitäjänä ja käytön kouluttajana huolehdit sisäisen viestinnän laadusta.
Osallistut myös koulutusten organisointiin ja koulutuskalentereiden ylläpitoon, asiakastyytyväisyyskyselyiden tekemiseen ja tuntikirjausten seurantaan sekä hallitset asiat, jotka koskevat toimistoa ja sen toimivuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tehtävämme on vaativa ja monipuolinen, ja siksi on tärkeää, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi johdon assistentti, tai myynti-, markkinointi-, tai hr- tradenomi tai ktm. Koulutustaustasi ei kuitenkaan ole pääroolissa, vaan toivomme löytävämme henkilön, joka jakaa arvomme Tough – but fair. Sovit meille, jos olet positiivinen, proaktiivinen ja dynaaminen. Toivomme, että sydämesi on mukana siinä mitä teet, ja että oikeasti välität työpanoksestasi ja hoidat vastuualueesi ylpeydellä. Jos jokin ei toimi, toivomme, että hoidat asian välittömästi. Jos ilmenee jotain tärkeää, jota et tiedä, otat asiasta selvää. Kaikessa toiminnassasi ymmärrät sujuvan vuorovaikutuksen merkityksen. Toivomme, että välität, perehdyt, selvität ja pidät huolta sekä toimistostamme että juristeistamme, niin että he voivat keskittyä siihen, mitä he osaavat parhaiten, eli vaativaan asiantuntijatyöhönsä.

Toivomme myös, että huolehdit harjoittelijoistamme ja että he tuntevat itsensä, ei vain tervetulleeksi meille, vaan niin että he aidosti sekä viihtyvät että oppivat, ja sinä olet heille sellainen esimies, joksi he haluavat itse joskus kasvaa.

Toivomme, että työskentelet itsenäisesti ja aktiivisesti, olet hyvillä viestintätaidoilla varustettu aikaansaava tiimipelaaja, jolla on kyky ottaa koko toimisto haltuun. Uskallat ehdottaa uusia asioita ja uusia ideoita, jos ja kun sinulla niitä on, ja sinua on aina helppo lähestyä ja pyytää apuasi, oli asia miten suuri tai pieni tahansa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida sekä tarvittaessa tehdä montakin asiaa kerralla, stressaantumatta. Toivomme, että sinulla on hyvät IT-taidot, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, hyvästä ruotsin kielen taidosta on etua, mutta se ei ole vaatimus.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän kasvavassa, dynaamisessa ja hyvämaineisessa businessjuridiikan edelläkävijäyrityksessä. Saat paljon vapautta luoda itsellesi toimivat rutiinit ja toimintatavat, ja tehdä tästä työtehtävästä omannäköisesi. Toimimme Aleksanterinkadulla vanhassa arvokiinteistön avarassa kattohuoneistossa, ja näkymät ikkunoista ovat vailla vertaa.
Tämä tehtävä on kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työskentelemme pääasiassa paikan päällä toimistolla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä fantastisen tiimin työkavereita. Työ alkaa alkusyksystä tai sopimuksen mukaan.

Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Mikäli tehtävä kuulostaa sellaiselta, jota olet vain odottanut, rekisteröi cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, heti tai viimeistään 10.8, osoitteessa www.adiente.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten älä odota lomasi jälkeen, vaan ole yhteydessä jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Adiente Oy:n toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Vestra Oy

Sijainti: Aleksanterinkatu 15 b, 00100 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!