Hallintosuunnittelija

Olemme Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän omistama osakeyhtiö. Tuotamme siivouspalveluja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle. Haemme nyt osavaan joukkoomme

Hallintosuunnittelijaa

Hallintosuunnittelija vastaat monipuolisista taloushallinnon- ja sihteerin tehtävistä ja toimit järjestelmien pääkäyttäjänä, sekä ICT-palveluiden yhteyshenkilönä. Tähän tehtävään kuuluu kirjo mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä mm.

  • ICT yhteyshenkilö sisäisesti (tuki, ohjaus, hallinnointi) ja ulkoisesti palveluntuottajan suuntaan
  • Webropol pääkäyttäjä (kyselyjen tekeminen, raportointi ja opastus) 
  • www-sivujen (Wordpress) ja Intran ( Sharepoint) pääkäyttäjä (oikeuksien antaminen, päivitys ja muokkaus, yhteyshenkilö palveluntuottajan suuntaan)
  • Arkistointi (paperiarkiston hoito ja tos) ja M-Files pääkäyttäjän tehtävät sekä dokumenttien vienti
  • Viestinnän tehtävät (Tärppi-uutiskirjeen kokoaminen, uutisten kirjoittaminen, uutiskirjeiden valmistelu) ohjelmana Creamailer
  • Johdon sihteerin tehtävät (tiedon keräys, kokoaminen, tekstien valmistelu ja muokkaus)
  • Taloushallinnon tehtävät (ostolaskujen tiliöinti, myyntilaskujen teko ja kirjanpidon muistiot teko) ohjelmana SAP ja Aico
  • Sihteerin tehtävät (johtoryhmä, hallitus) ja kokousjärjestelyt, sekä erilaiset toimistotehtävät
  • Palvelusihteerin sijaistus (myyntilaskutus, ostolaskujen tiliöinti, toimistotarvikkeiden, puhelinten, liittymien tilaus, palvelusopimusten valmistelu, posti)
  • Jos sinulla osaamista, niin tässä roolissa voit toimia organisaation Tietosuojavastaavana

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva, mielellään AMK-tason koulutus ja kokemusta vastaavissa tehtävissä työskentelystä, aiempi työskentely ICT-painotteisessa asiakaspalvelu roolissa katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensieto- ja organisointikykyä. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen ja annat mielelläsi oman työpanoksesi toimintojen jatkuvaan parantamiseen. Hallitset hyvin nykyaikaiset IT-järjestelmät, ja sinulta löytyy reipas "can-do" asenne.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 10.10.2021 www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta. Kysy rohkeasi lisää: Eezy Personnel, Sirpa Kilpeläinen p. 050 338 4881 tai sirpa.kilpeläinen@eezy.fi             

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Varmistamme palvelujen sekä toimintamme laatua itsearvioinnin ja omavalvonnan avulla. Teemme myös asiakaskyselyjä sekä palvelun laatukierroksia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!