Hammashoitaja, Taivalkoski

Olemme julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.  Työllistämme noin 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen.

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, omien elämäntilanteiden mukaan. Oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa pääset suunnittelemaan sinulle sopivan mallin työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Meillä voit yhdistää hyvin myös yksityisen ja julkisen sektorin työt – saman katon alla.

Taivalkosken kunta on luottanut Coronarian laatuun, ja hammashoitola on ollut ulkoistettuna Coronarialle vuodesta 2015.

Etsimme nyt energistä ja innostunutta hammashoitajaa Taivalkoskelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla vasta valmistunut tai pitkään alalla työskennellyt osaaja. Pääasia, että olet juuri oikea henkilö meille. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ja laadukasta hoitoa, ja tähän tarvitsemme juuri sinua.

 

Tarjoamme sinulle:

- täysiaikaisen työsuhteen

- toimivan työympäristön

- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman

- mukavat työkaveri

- kunnallisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryyden ja joustavuuden

- yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut

 

Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan ja töiden aloituskin on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palveluesihenkilö Päivi Tyni p. 040 653 0261, paivi.tyni(ät)coronaria.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysiaikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Kangastie 1, Taivalkoski
Logo

Hammashoitaja, Taivalkoski

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!