Hammashoitaja

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

HAMMASHOITAJA

Hei, oletko hammashoitaja jolla on innokas asenne työntekoon ja haluat työskennellä isossa työyhteisössä huippu työkavereiden kanssa?

Haemme hammashoitajaa kokoaikaseen työsuhteeseen (37h 55min/vko) Tampereen hammasklinikalle. Meillä pääset halutessasi tekemään monipuolisesti hammashoitajan työtä ja tarjoamme sinulle ison työnantajan henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin ja tueksesi saat osaavan hoitotiimin.

Toivomme sinulta:

  • Hammashoitajan tutkintoa
  • Hyvää suomen kielen taitoa 

Hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta. Meillä voit luoda monipuolisen työuran itsellesi ja olla oleellinen osa asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Haethan työtä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehvästä antaa Salla Rintamäki salla.rintamaki(a)coronaria.fi p. 040 544 7175. Haethan paikkaa viimeistään 31.5.2022 mennessä. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Lounasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 040 544 7175
Sijainti: Keskustori 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!