Hammashoitaja

Haemme nyt joukkoomme innostunutta ja energistä hammashoitajaa Tilkan toimipisteelle.

Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut hammashoitaja - riittää, että olet juuri oikea henkilö meille. Erikoisalojen tuntemus katsotaan eduksi. Haemme osa- tai kokoaikasta hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuollon tehtävät ja halutessasi voit tehdä myös toimistosihteerin työtä. 

Tilkan toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien lähellä.

Tarjoamme sinulle:

- loistavat henkilöstöedut kuten kulttuuri- ja liikunta-, hieronta- ja työmatkaedut. 

- viihtyisät työtilat

- mahdollisuuden monialaiseen työnkuvaan

- mukavat työkaverit!

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan yhteydessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16:

Jenny Tikkanen, jenny.tikkanen@coronaria.fi tai 040 629 0749

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen/ Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Hammasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

 

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406290749