Hammashoitaja/Oppisopimusopiskelija

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

HAMMASHOITAJA

Hei hammashoitaja, haluaisitko tulla osaksi huippu työyhteisöä?

Haemme merikaupunki Kotkaan hammashoitajaa/oppisopimusopiskelijaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuusta vuoden loppuun. Positiossa on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi työntekijäksi.

Kolmen hoitohuoneen hammasklinikallamme on vakiintunut asiakaskunta, ja hammashoitajana pääset työskentelemään ammattitaitoisen sekä osaavan henkilökunnan kanssa. Hammaslääkärin avustamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluu välinehuoltoa sekä halutessasi toimistotöitä. Työ on pääosin päivätyötä ja kerran viikossa on iltavuoro. Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää ja haluamme tarjota erinomaiset henkilöstöedut, joista voit valita mieleisesi. Henkilöstöetuina mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, näiden lisäksi saat kilpailukykyisen palkan. Meillä työntekijät perehdytetään hyvin ja tueksesi saat osaavan sekä toisiaan arvostavan hoitotiimin sekä iloisen työilmapiirin. Meillä viihdytään!

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • Hammashoitajan tutkintoa
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Arvostamme työntekijässä oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa. Voit olla vastavalmistunut, jolla on innokas asenne oppia uutta tai jo kokeneempi rautainen suunterveyden ammattilainen pääasia on, että haluat tulla osaksi meidän huipputiimiämme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Haethan työtä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yhteyspäällikkö Nina Kananen 040 6157926 tai nina.kananen@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Hierontaetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu
  • Lounasetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 0406157926
Sijainti: Kotkankatu 16
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!